Bana komik geliyor 😆
1 ay
Telefon ekranına kendi fotosunu koyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

kendini görmek isteyen aynaya baksın, telefon ekranı nedir ama bazı kızların güzel çıktığı fotoğrafı ekran yaptığını duymuştum neden diye sorduğum zamanlar da o anki tipimiz kötüyse ve bir erkekle bakışıyorsak o ekran kağıdını erkeğin gözüne sokarız hani bak normalde tipimiz böyle değil anlamında diye.
Hah telefonun ekranına kendini koyanlar ☕☕☕
Görüş
17Görüş
Duvar kağıdının beğenmişlikle bi ilgisi yok bunu düşünenler asıl egoludur normal düşünemiyorsunuz. Arkaya ben bir sevgili fotosu da koyabiliyorum iki insan güzel bir portre veya bi hayvan da koyabilirim tamam sevgili fotoğrafını beğendiğim için koymuşumdur ama mesela bu hayvan fotoğrafı da hiç görmediğim bi hayvan olsun ne biliyim bi zürafa ama çok estetiktir fotoğraf yani belki hayvanı çok sevmem ama yinede güzeldir o fotoğraf yani koyarım.
İnsanlar da kendilerini beğendikleri için değil sadece o an "o fotoğrafı" gözlerine güzel geldikleri için koymuş olabilirler yani
Belki kusurlarına bakıyordur yani fotoğrafı inceliyordur bende bakıyorum bazen sivilcem varsa mesela sivilcem gözüküyor
Rica ederim ne demek ben düşüncelerimi söyledim sadece
Fotosunu beğenmiş olabilir ama ben ne anlattım yukarda bir zürafanın da fotosunu beğenebilirsin galerinde de bulunabilir ama duvar kağıdı olarak güzel duracağını düşündüğün için koyarsın bu kadar basit
@HAKAANN99 Çaktırma hıyar 😅
Telefonun sahibi başkası olduğu için koyması pick me olacak değil ya
Ya bi' s git seninle aynı görüşte olmak zorunda değilim. İstediğim İngilizce kelimeyi ekler, çıkarırım. Görüşüm tatmin etmediyse silebilirsin çok etkilemez.
aa bennnn. kendime tapıyorım, kendini seviyorum. teklif de edecemm, az kaldı
teklif edecem ama kız kulesi kapandı
o erkektir, aramıza girmesin
ben bi hatunum ama, e kendim de bi hatun, galata bi erkek ve herkesi şey yapıyor. yani ağırlyor
tabi turistleri de dolar kaldıryor😂oralara çıkıp bize bakıyor. küçük küçük görünüyoruzdur 😂😂😂yani anlatbilyormdur herhalde
Yıllar önce yapılıyordu bu şimdi kimse inkar etmesin 😀
Kendilerine aşık olduklarını düşünüyorum mesela ben hahah😂 küçükken en çok kimi seviyorsun diye sorduklarında "kendimi" dermişim. Evet narsistim teşekkürler
Ben sıkılırım kendimi görmekten ne o öyle. Satürn var çok hoş
Valla hangi kafayla öyle yaptıklarına anlam veremiyorum. Tamam kendini beğenirsin de telefona koyacak kadar içlerinde ne yaşıyorlar
Kendi fotomu kullanıyorum arada. Yani bana komik gelmiyor o halde
Eskiden ördek at da koyarlardı msn zamaninda ilginç
Aynen :)
Saçmalık ya ben hayatımda hiç kendimi koymadım telefon duvar kağıdına.. pc ekranına kendini koyanı da gördü bu gözler
Kendilerini asik insanlar oluyor cogu. Sacma buluyorum.
Evet saçma
Hayatımda daha egoist saçması bir şey çok az gördüm
Ben de macro centerdananasaldırdım
Yarın smoothieme koyucam
Hiç anlamış değilim çok gereksiz bence neden bir insan her telefonu eline aldığında kendine bakmak ister ki 😄
Ben hep kendi fotomu koyarım. Kendimi çok seviyorum çünkü.
Bana da komik geliyor ya
Kendilerini çok seviyorlar demek ki.
Kendilerini seviyorlar
Normal olduğunu düşünüyorum
Kendilerini sevdiklerini
Bende öyle düşünüyorum
arada koyar çıkartırım yine bilmiyorum sevmiyorum ben
aynen kanka 😂😂😂😂
En İyi Görüşler