Ben yeni instagram hesabı açtım ve bazı güncellemeler yok mesela mesajlarda ki not bırakma , ana sayfada takip ettiğim kişiler yok başka reesl videoları var gibi gibi küçük şeyler ama Instagram en son sürüm bu neden oluyor
Mesela ben dün beş kişiye falan istek gönderdim bugün baktığımda besinin sayfasina girdim sadece adı gözüküyor takip ettiği falan gözükmüyor beyaz full mesajda atılıyor isteği geri cekince düzeliyor bu niye oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takip bırakanlar gibi 3. taraf uygulamalar, hesaplarınızın ele geçirilmesini veya saldırıya uğramasını kolaylaştırdıkları için tehlikelidir.
Profilinizi incelediğimde yaşadığınız bir sorunu paylaşmışsınız, bunun sebebi bu tür uygulamalardan kaynaklanan sonuçlardır.
Anladım teşekkür ederimm
Sana bir şey sorabilir miyim
Evet sorabilirsin
Ben yeni instagram hesabı açtım ve bazı güncellemeler yok mesela mesajlarda ki not bırakma , ana sayfada takip ettiğim kişiler yok başka reesl videoları var gibi gibi küçük şeyler ama Instagram en son sürüm bu neden oluyor
Ve istek gönderdiğim hesaplarin sayfası açınca beyaz ekran duruyor
Yeni hesap açtığın için bazi özellikler geç yansıyabilir sana
Bu en son yazdığım neden oluyor onu biliyi musun
Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin
Mesela ben dün beş kişiye falan istek gönderdim bugün baktığımda besinin sayfasina girdim sadece adı gözüküyor takip ettiği falan gözükmüyor beyaz full mesajda atılıyor isteği geri cekince düzeliyor bu niye oluyor
Fazla istek atmandan dolayıda olabilir
Followers assistant original ( Bi yıldan fazla oldu kullanıyorum sorun yaşamadım.)
Yok.