İnternet & Teknoloji 2 ay Sizin Spotify özetiniz de benimki kadar alakasız mı? Biröylebirböyle__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Şiir, ilahi, rap, pop, yabancı, yerli... kafam çok karışık belli 🥴😅 Sizin Spotify özetiniz de benimki kadar alakasız mı? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FıstıklıLolilop Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 83% 2 ay Yusufun oykusu ilahisine kadar normalim bende😂 1 2 Yorumla Biröylebirböyle__ 2 ay Hahaha valla ya napak seviyoruz demek farkli tarzlari 😅 Yorumla FıstıklıLolilop 2 ay Farklar zenginligimiz işte 😂Kkksshkjk Yorumla
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 55% 2 ay ilahiye daha ulaşamadim ben ama karisik oldugunu soyleyebilirim msjdjskakwkjs 1 1 Yorumla Biröylebirböyle__ 2 ay Onda da geri kalmadik şükür 😅 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 32 , eig 99% 2 ay Değil. Espanyol ve İtalyanca şarkı özetlerinden oluşuyor. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. Hayır alakasız değil 0 0 Yorumla
bloodrunscold Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 30% 2 ay Nasıl bakıyoruz 0 3 Yorumla Biröylebirböyle__ 2 ay Spotify'a girince anasayfada özetin gözüküyor Yorumla bloodrunscold 2 ay Benim modlu hileli ondan görünmüyor demek ki Yorumla Biröylebirböyle__ 2 ay Hee olabilir 🤷♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Yusufun oykusu ilahisine kadar normalim bende😂
Hahaha valla ya napak seviyoruz demek farkli tarzlari 😅
Farklar zenginligimiz işte 😂
Kkksshkjk
ilahiye daha ulaşamadim ben ama karisik oldugunu soyleyebilirim msjdjskakwkjs
Onda da geri kalmadik şükür 😅
Benimki de böyle 😃
Değil. Espanyol ve İtalyanca şarkı özetlerinden oluşuyor.
Hayır alakasız değil
Nasıl bakıyoruz
Spotify'a girince anasayfada özetin gözüküyor
Benim modlu hileli ondan görünmüyor demek ki
Hee olabilir 🤷♀️