Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem şunları söyledi:
"Yakın zaman içinde New York Borsası’na Türk bayrağını asma ve gongu çalma hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Martı’nın New York Menkul Kıymetler Borsası‘na açılma süreci ve sonrasıyla ilgili planladığımız yerinde görüşmeleri çok olumlu biçimde gerçekleştirdik.
New York Borsası’na açılmamızın, uluslararası sermayeyi ülkemize çekme konusunda önemli bir rol üstleneceğini düşünüyorum. Biz Martı olarak bu konuda elimizi taşın altına koyduk ve çok büyük bir işin üstesinden gelmek üzereyiz”

Daha önce martı kullandınız mı? Ben hiç kullanmadım ancak İstanbul'da yoğun bir şekilde kullanımı mevcut. Türkiye dışına çıkmamız beni sevindirdi. Teknoloji konusunda gün geçtikçe daha ileri seviyelere gelebileceğimizi düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç kullanmadım umarım bir gün ölmeden denerim :D
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ " İcat çıkarma!" kafasından uzak insanların çağındayız. İcat çıkaranların o güzel beyinlerinden öpüyorum. 😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ben sadece sunu soylemek istiyorum guzelim İstanbul sokaklarinin icine sictiniz. bi siz eksiktiniz bu nedir arkadas siz para kaanacasiniz diye biz sokaklarda yuruyemeyecekmiyiz
Evet çok keyifli oluyor 😂
Hayır rr
Kullanmak isterim