İnternet & Teknoloji 1 ay En Gıcık Olduğunuz Reklam Hangisi :D:D? sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Benim şu GB bilmem neyi fix olsun diyor ya fena gıcık oluyorum ya:D En Gıcık Olduğunuz Reklam Hangisi :D:D? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı. Şu aralar İste Gelsin'in reklamı. Kahve yerine ayran almış, DAHA UCUZ OLDUĞU İÇİN ONU İÇİYORLAR ! Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Keyfe bak :) Yorumla YourCall 1 ay Bu reklamı kim düşündüyse belasını versin.https://youtu.be/_Q5wV_pa0Ug Yorumla sosyete_kizi 1 ay Ben daha çok şarkı söyleyene gıcık oluyorum. :D Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Bi ara 118 reklamları vardı eşcinsel oynatmışlardı, homofobik olmadığım halde nefret etmiştim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Oynayan kimdi :) Yorumla SadrazamPower 1 ay https://youtu.be/LUuJr4XHwaEBuydu sanırım Yorumla sosyete_kizi 1 ay Eşcinsel cennetiyiz maşallah. İğrenç tip :D Yorumla SadrazamPower 1 ay Sinir edici ya 😂 Yorumla
zitronelila Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Eskiden çok kaliteli reklamlar olurdu şimdi çoğu boş ve saçma. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Kadınları ve çocukları metalaştıran, cinsel obje gibi gösteren, sözde kadın hakları savunucusu markaların reklamlarından nefret ediyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 96% 1 ay İndirim gelliyyö Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 3 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Bende o salça kıza sinir oluyorum ya :D Yorumla ahusiderinn00 1 ay Ya kıza sinir olmam da normalde o reklamı oynadıktan sonra acaba hiç kendini izlemedi mi 😂 Yorumla sosyete_kizi 1 ay O aldığı paraya bakar :D Yorumla
sametaltunts Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay Tiktakta günlük kiralama yapabileceğini biliyormuydun, üstelik ofise gitmeden 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 122 , eig 98% 1 ay guvende miymis annesinin kizi huahahah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Evet o da baya kötü ya :D Yorumla bubanayapılırmıbe 1 ay donuyo bi de digara yakio orada kopuyorum qowjdj Yorumla sosyete_kizi 1 ay Öyle cins anneler var mı acaba :d Yorumla bubanayapılırmıbe 1 ay Neler var neler ya Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Tüm reklamlardan gıcık alıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay İyiymiş:) Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 1 ay Oyun oynarken çıkan reklamlar 🤦🏻♂️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hARDER_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Reklam görmüyorum hiç tv kullanmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 6,9b görüş paylaştı. Getir yemek reklamı :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
mrAltar Takip Et Xper 5 Yaş: 106 1 ay yemeksepeti nin tüm reklamları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Bende sevmem futbol temalı hepsi :D Yorumla
LuciferTabu Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 ay Sosyete kızlarının oynadıkları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Kurban ol sen sosyete kızlarına :d Yorumla LuciferTabu 1 ay Hahaha kırbaçlasınlar😂 Yorumla LuciferTabu 1 ay D M Yorumla sosyete_kizi 1 ay Öl artık bi :D Yorumla LuciferTabu 1 ay Sonra yaşa dersen sıkıntı ama😎 Yorumla
Liblibi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Eskiden akıllı araba vardı mike 😂😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 ay Ped reklamlarına Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Doğrudur :) Yorumla yalnız_adam-25 1 ay Gözümüze soka soka yapıyorlar ya Yorumla sosyete_kizi 1 ay Demi. Senin derdinde büyükmüş ya :D Yorumla yalnız_adam-25 1 ay Yo banane😂😂 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b görüş paylaştı. Reklamlarnı hepsi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Reklamların hepsi gıcık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 10 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Beni şikayet edip sonra da soruma yorum mu yazıyorsun kayboL Yorumla sosyete_kizi 1 ay Gördüm seni hiç kıvırma nehircim Yorumla Görüş sahibi 1 ay Adım nehir değil bu arada ki kaybol dedin kayboldum. En son mesaj yazmışsın cevap yazamadım çünkü kapatmışsın mesajları ki takip da etmemiştin biraz bozulmuştum açıkçası Yorumla sosyete_kizi 1 ay Benim derdim şikayetlerin. Özelden sohbet ettiğim biri mesajlarımı şikayet ediyor. Pardon ama iyi misin? Yorumla Görüş sahibi 1 ay Kırıldığım için şikayet ettim yani hepsi bu Yorumla sosyete_kizi 1 ay Kırıldın mı söyleseydin yapıştırırdık :d Yorumla Görüş sahibi 1 ay Nezaket diye bi olay olmadığından diyecek bi şey yok Yorumla sosyete_kizi 1 ay Benim olayım bu canım takipçilerimde bilir beni. Gizliden çık artık :D Yorumla Görüş sahibi 1 ay Daha fazla uzatmaya gerek yok hadi iyi günler Yorumla sosyete_kizi 1 ay Hadi ikile canım yolda dörtlersin :D Yorumla
Qandemirci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 ay Ped reklamları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör sosyete_kizi 1 ay Tabi ilginiz yok :D Yorumla Qandemirci 1 ay Bence gercekci defil, 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Şu aralar İste Gelsin'in reklamı. Kahve yerine ayran almış, DAHA UCUZ OLDUĞU İÇİN ONU İÇİYORLAR !
Keyfe bak :)
Bu reklamı kim düşündüyse belasını versin.
https://youtu.be/_Q5wV_pa0Ug
Ben daha çok şarkı söyleyene gıcık oluyorum. :D
Bi ara 118 reklamları vardı eşcinsel oynatmışlardı, homofobik olmadığım halde nefret etmiştim.
Oynayan kimdi :)
https://youtu.be/LUuJr4XHwaE
Buydu sanırım
Eşcinsel cennetiyiz maşallah. İğrenç tip :D
Sinir edici ya 😂
Eskiden çok kaliteli reklamlar olurdu şimdi çoğu boş ve saçma.
Kadınları ve çocukları metalaştıran, cinsel obje gibi gösteren, sözde kadın hakları savunucusu markaların reklamlarından nefret ediyorum.
İndirim gelliyyö
Bende o salça kıza sinir oluyorum ya :D
Ya kıza sinir olmam da normalde o reklamı oynadıktan sonra acaba hiç kendini izlemedi mi 😂
O aldığı paraya bakar :D
Tiktakta günlük kiralama yapabileceğini biliyormuydun, üstelik ofise gitmeden 😂
guvende miymis annesinin kizi huahahah
Evet o da baya kötü ya :D
donuyo bi de digara yakio orada kopuyorum qowjdj
Öyle cins anneler var mı acaba :d
Neler var neler ya
Tüm reklamlardan gıcık alıyorum
İyiymiş:)
Oyun oynarken çıkan reklamlar 🤦🏻♂️
Reklam görmüyorum hiç tv kullanmıyorum
Getir yemek reklamı :D
yemeksepeti nin tüm reklamları
Bende sevmem futbol temalı hepsi :D
Sosyete kızlarının oynadıkları
Kurban ol sen sosyete kızlarına :d
Hahaha kırbaçlasınlar😂
D M
Öl artık bi :D
Sonra yaşa dersen sıkıntı ama😎
Eskiden akıllı araba vardı mike 😂😂
Ped reklamlarına
Doğrudur :)
Gözümüze soka soka yapıyorlar ya
Demi. Senin derdinde büyükmüş ya :D
Yo banane😂😂
Reklamlarnı hepsi
Reklamların hepsi gıcık
Beni şikayet edip sonra da soruma yorum mu yazıyorsun kayboL
Gördüm seni hiç kıvırma nehircim
Adım nehir değil bu arada ki kaybol dedin kayboldum. En son mesaj yazmışsın cevap yazamadım çünkü kapatmışsın mesajları ki takip da etmemiştin biraz bozulmuştum açıkçası
Benim derdim şikayetlerin. Özelden sohbet ettiğim biri mesajlarımı şikayet ediyor. Pardon ama iyi misin?
Kırıldığım için şikayet ettim yani hepsi bu
Kırıldın mı söyleseydin yapıştırırdık :d
Nezaket diye bi olay olmadığından diyecek bi şey yok
Benim olayım bu canım takipçilerimde bilir beni. Gizliden çık artık :D
Daha fazla uzatmaya gerek yok hadi iyi günler
Hadi ikile canım yolda dörtlersin :D
Ped reklamları
Tabi ilginiz yok :D
Bence gercekci defil, 😂