Depp web nedir? Nasıl bir yer, içinde neler konuşuluyo?
2 ay
Depp web nedir? Nasıl bir yer, içinde neler konuşuluyor?

Deep web, web sitelerinden kolaylıkla erişilemeyen, özel tarayıcılar ile girilmesi gereken bir sanal dünya. Bunun daha bir derininde olan dark web var. O da aynı şekilde özel tarayıcılarla erişilebilir. Deep webte silah, sahte kimlik, sahte pasaport alım satım işlemleri yapılırken dark webte daha karanlık işler yapılır. Kiralık katiller, işkence videoları ve dahası. Bununla kafanızı yormayın lütfen. Çünkü psikolojinizi altüst edebilir.
Neden yakalanmıyorlar diyecek olursanız, cevabım şu;
Ip adresi devamlı değişiyor. Ve yerinizi tespit etmek zor oluyor.
İnternetin görünmeyen karanlık yüzüdür. Kademeleri arttıkça bir o kadar da kötü şeylerle karşılaşıyorsun. Çocuk p***, silah satışları, uyuşturucu satışları, sahte kimlik, kredi kartı bilgileri, satanizm, vs. iğrenç şeyler var.
Buraya ulaşmak için Tor Browser uygulaması gerekiyor ve normal adrese sahip olmadıkları için uzun, karmaşık oluyorlar. Siteler, yakalanmamak adına devamlı adresleri değişiyor. Bir yerden adres bulursan muhtemelen değişmiştir.
Sen girdin mi hiç
Neler Gördüm peki
Peki orada Kadim uygarlıklarla (lemurya, atlantis vb.) ilgili bilgiler ve semboller var mıydı hiç böyle bir şey görmüş müydün
Görüş
9Görüş
Bildiğim kadarıyla, şifre ile giriş yapılan internet sitesi. İçinde yasa dışı şeyler, bilgi sızdırma, kiralık katiller vb. Bir çok kötü şey var. Oraya girerse eğer birisi suçlarına o giren kişiyide dahil edebiliyorlar.
Sence orada semboller bulabilir miyiz
Hangi site hemen bana at fixdjsdjedkdjf
Neler var kızzz
Deep web özel bir tarayıcı olan Tor ile girilebilen sitelerdir. Bu sitelerin özellikleri arama motorları tarafından indekslenemez bulunamazlar. Genelde uyuşturucu satan siteler, yasaklı p*rno vb şeyler bulunur.
Sen girdin mi hiç
Evet buradan bir kaç kişiye de merak ettiği için girmesine yardımcı oldum düşündüğüm gibi değilmiş deyip bıraktılar 🤣
Uzak dur. Normal web bile yeterince sakıncalı.
Ara ara giriyorum kafa kesme videoları falan ne ararsan var
Bu soruyu soran insanlar genel olarak deep webe hiç bir zaman giremiyor
Aman benden uzak Allah a yakın olsunlar, sadece bu aralar hep kardiak çıkıyo o yüzden merak ettim
Çok merak ediyorsan ya da özellikle merak ettiğin bi site varsa ss atabilirim
Bu konuda detaylı bilgi verebilirim.
Çok derin konular
yeraltı edebiyatı
Kimi nasıl s**keriz konuşuluyor
gel beraber girelim öaxmçalsmwj
Çok derin konular tüm hikâyeyi biliyorum
Anlatır mısın
Uğraşma derim başın belaya sokm
Bu aralar karşıma çok çıkıyo internette o yüzden sordum
Depp wep yaşadışı şuçların işlendiği yer diye bilirim artı sen ona ulaşman için kafan bilgisayar konusunda ciğerli olması lazım
Ne aradığınına bağlı
En İyi Görüş