arkadaslar arkadasım turkcelli ve aradığımda hiç bişey demeden direkt sesli mesaj attırıyor bu nasıl oluyor ayarlanıyor mu açtı sanıyorum çoğu zaman alo aloo diyorum wksjwkajw
görünüşe bakılırsa senin düşük çünkü önceki sorumu da anlamamıştın bunu da anlamadın sekreter çıksa çıktı derim 2 dir meraklısınız anlamadan boş boş görüş yapmaya ya SEKRETER ÇIKSA KARI ÇIKAR KONUŞUR DİMİ BİLMİYOSAN SUS git sorumdan simdi zaman kaybısın valla ya
şikayeti yiyince seni de göreceğiz hanımefendi ben hala seviyemi senin gibi düşürüp konuşmuyorum ve sekreter nedir biliyor musun seni aradığında aradığınız kişi şu anda meşgul diyen bir kadındır ama onun olmadığını direkt sayacın başladığını soruda yazıyorum ama algılama sorunları yaşadığın ve seviye olarak düşük olduğun için direkt hakaret moduna geçiyorsun ay yazık şifa diliyorum sana 😘
bacım ben sana doğruyu öğretmeye çalışıyorum ayrıca cahil misin engellemek diye bir şey var onu da bilmiyorsan e yuh artık şu soruları da düzgün oku şikayetimi de ediyorum hadi öptüm (haklısın demek zor değil kaç yaşındasın bunu da öğrenmen gerekirdi)
🤣🤣🤣 defol git sorumdan senin ki kaldırılacak şikayet edince ve gerçekten ablacım insan gibi anlasmaya calısıyorum seninle ama sorunların var gibi allah yardımcın olsun okuma konusunda da kitap okumanı öneririm anlaman gelisir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Meşgule almış demekki seni belkide engellemiş
engellemedi konusuyoruz arada ve mesgula alınca bende de olsun o zaman nasıl yapabilirim
Sor ona
o da bilmiyo alwjakwhs
Kepspxoh paralı sesli mesaj
paralı değil? olsa bana veya ona yansımaz mı
Ben dinleyim dedim para kestiler
tamam da alakası yok onunla benim durumun
Tamam neden kızıyon😂
kızmadın beyefendi allahım ya
Çok kibarsınız gşaspoc
👍🏻
kapatmış seniiçin
neyi
telefonu
Sekreter o :D
ne seketer ya
seni de görsek bi D:
ay yok yok kalsın 🙂
Korkma yemezler :D
korkmuyorum bacım iyi misin? alajwlsskd
2 soruma da alakasız ve faydasız cevaplar verdiğin için tebrik ediyorum seni 😊😊😊
Anlama kapasiten düşükse ne yapalım. Telefon açılınca turkcelli'in sekreteri çıkıyor olay o. İlla ayrıntı mı yazalım :D
Ayrıca korkmasan gizli sormazsın :D
görünüşe bakılırsa senin düşük çünkü önceki sorumu da anlamamıştın bunu da anlamadın sekreter çıksa çıktı derim 2 dir meraklısınız anlamadan boş boş görüş yapmaya ya SEKRETER ÇIKSA KARI ÇIKAR KONUŞUR DİMİ BİLMİYOSAN SUS git sorumdan simdi zaman kaybısın valla ya
her soruya görüş yapmak zorunda değilsin bilmiyor olabilirsin bildiğini sanıp görüş yapıyorsun fakat doğru düzgün anlamıyorsun bile soruyu
Herkese aynı yorum yapmışsın güncelin bile aynı demekki sorun bizde değil sende bebeğim. :D
şikayeti yiyince seni de göreceğiz hanımefendi ben hala seviyemi senin gibi düşürüp konuşmuyorum ve sekreter nedir biliyor musun seni aradığında aradığınız kişi şu anda meşgul diyen bir kadındır ama onun olmadığını direkt sayacın başladığını soruda yazıyorum ama algılama sorunları yaşadığın ve seviye olarak düşük olduğun için direkt hakaret moduna geçiyorsun ay yazık şifa diliyorum sana 😘
Sen öyle bil şikayetin umrumda DeğiL :D
sekterin ne olduğu kafana girmiştir de sevap işlemişimdir inşallah
SEN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ Mİ ARIYORUM SANDIN YA ALSKWLSJWLSIWLSKWSKWJSKWJSKWJSWKSJWKSD AY GÜLMEKTEN ÖLÜCEMMMMM
Bildirimlerimi işgal etme neyin ne olduğunu senden ögrenecek değiliz :D
bacım ben sana doğruyu öğretmeye çalışıyorum ayrıca cahil misin engellemek diye bir şey var onu da bilmiyorsan e yuh artık şu soruları da düzgün oku şikayetimi de ediyorum hadi öptüm (haklısın demek zor değil kaç yaşındasın bunu da öğrenmen gerekirdi)
Offs şu yorumu biri kaldırsın sıkıldım şu salçadan :D
🤣🤣🤣 defol git sorumdan senin ki kaldırılacak şikayet edince ve gerçekten ablacım insan gibi anlasmaya calısıyorum seninle ama sorunların var gibi allah yardımcın olsun okuma konusunda da kitap okumanı öneririm anlaman gelisir
Zeytinyağı karakteri sergileme bana
ablacım gerçekten sıktın uza artık zaten anlama sorunun da var yazma madem anlamıyon
Hadi sen haklısın neyse ergenlik işe mutlu ol :D
👍🏻👍🏻👍🏻 defol sorumdan artık
Taarruza geçmişsin minik kuzucum :D
bacım az önce bildirim gelmesinden şikayet ediyordun sana ilkokulda öğretmediler mi yapılmasını istemediğin bir şeyi yapma diye sal soruyu
Seni nasıl engellerim şekerim ya :D
onu bilsen şaşırırdım zaten sen yazma yeter muhattap olmayalım konu biter ama kafa basmıyor ki
Seni engelledim ben hala yazıyon of ya kenemisin nesin :D
ben mi yazıyorum defol git sıktın ama
Senin gideceğin yok ben gidiyorum cevap yazma oki:D