Devir ekonomi devri elbette. Beleş ya da uygun fiyatlı ne varsa kullanarak kâr elde etmek herkes için akıllıca bir tercih.
Fakat bazen korsan yollarla elde edilen programların internet bağlantısı olduğu an orijinal firma tarafından mimlenip işlevini yerine getirmediği durumları birçok kişi yaşamıştır.
Buna göre siz yine de korsan mı tercih edersiniz, yoksa ücretli ve orijinal halini mi?

Bu arada Adobe, 4 Aralık'a kadar bir kampanya yapmış. Normal fiyat 332,76 TL'den aylık 187,62'ye iniyor ama öğrenci ve öğretmenler için ekstra indirim ile 100 TL'lik bir paket mevcut.
Ve bu paketi de "öğrenci veya öğretmen olmasanız bile" küçük bir taktik ile aylık 85 TL'ye düşürmeniz mümkün. İçerisinde 20'den fazla uygulama barındırıyor.
İlgilenen arkadaşların bilgisine.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Birşeyin orjinalini İnternetten bulmak aşırı zor o yüzden crackli kullanırım saçma sapan gereksiz programlar bile ücret istiyor çoğu program para tuzağı hiç işe yaramayanlar bile ücret istiyor orjinalini bulmak mümkün değil artık çok zor satın alsan bile sorunsuz crack yapıyorlar sahte olduğu anlaşılmıyor ayrıca ürün anahtarı girince orjinal olmuyor nfs carbon indirdim ürün anahtarı girdim bazen donuyor kasıyor orjinalinide oynadım orjinali 60fps ve tam ekran oynamaya doyum olmuyo
Bilgi için teşekkürler ama kartsız ödeme olmuyordur her halde?
Sanırım olmuyor.
günümüzde hemen hemen bütün programları korsan full şeklinde bulabilirsin. Adamlar programın kodunu kırıpta crak ya da serial üretiyor. Buda bizim gibi insanlara fayda sağlıyor. Senin parayla aldığın programı ben korsan full olarak kullanırım
Crack candır yaşasın boykot lanet gelsin İsrail ve amerika
Bence de crack candır ya
Orijinal tercihimdir.. Keyifli günler..
Param olsa orijinal alıcam
Korsan candır, paramız yokken crack vardı
Crackli kullanıyorum
Korsan knk
Crackli kullanıyorum
Korsan tabiki de
korsan