İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı.
Crackli halini indirebilirsin. Crack uygulanabilmesi için virüs şart. Her virüs, vücudumuz gibi; sisteme zarar veren veya bilgilerini çalan cinsten değil.
Autocad benim zamanımda paralı uygulamaydı. İlk başta istersen skectup programının deneme sürümünü bi dene üç boyutluya alış ondan sonra autocad satın alırsın.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
İnternette setup bulmak artık zor diye biliyorum. Setupu varsa yüklemesi kolay crack kısmını da internetten baka baka yaparsın. Ankaradaysan da cracklı şekilde ücretsiz yükleyebilirim 2014 ve 2018 setupları var.
Yani demek istediğim zamanında Windows Xp tamı 1 GB bile olmayan 15 yıllık bilgisayarım autocad 2010unu kaldırdıysa bu bilgisayarım hayli hayli kaldırır diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Crackli halini indirebilirsin. Crack uygulanabilmesi için virüs şart. Her virüs, vücudumuz gibi; sisteme zarar veren veya bilgilerini çalan cinsten değil.
Autocad benim zamanımda paralı uygulamaydı. İlk başta istersen skectup programının deneme sürümünü bi dene üç boyutluya alış ondan sonra autocad satın alırsın.
İnternette setup bulmak artık zor diye biliyorum. Setupu varsa yüklemesi kolay crack kısmını da internetten baka baka yaparsın. Ankaradaysan da cracklı şekilde ücretsiz yükleyebilirim 2014 ve 2018 setupları var.
Autocad ın kendi sitesinden indirebilirsiniz. Deneme sürümü bittiğinde ücretli olacaktır.
Youtube yaz 50 tane video çıkar zaten ha yapamazsam yine gel yardımcı oluyum
autodesk sitesinden 30 gün deneyebilirsin eğer almak istersen yıllık 28bin lira şu an indirimde :D
Bilgisayarcıya gitmen lazım ama eğer netten indirip yüklwyebilirsen evde de yaparsın
Sistemin yeter mi kanka
Yeter bilgisayar bir yıllık
1 yıllık olunca sistemi karşılıyor diye bir şey yok 😂 komiksiniz baya
Yani demek istediğim zamanında Windows Xp tamı 1 GB bile olmayan 15 yıllık bilgisayarım autocad 2010unu kaldırdıysa bu bilgisayarım hayli hayli kaldırır diye düşünüyorum
Yanlış düşünce 😂
Neden
Ramı 8 GB işlemci i5 ssd 240gb
Uygun mu
Windosw 8.1 in altında çalışmaz bilgin olsun şuanda müsait gibi
Windows 11
Tamamdır güle güle kullan
Torrent dosyası indir crackli
sonra virüs çıkmasın korkarım ben :D
Ee bilinen yerden yüksek seedli yerden indirmen lazım ama kurarken illa ki Windows defendar kapatman lazım sen hiç bulaşma deneme sürümü indir
ÇAlışarak :D
Yükle
Korsan var nette indir yükle
Satın al
Biraz uğraştırıyor ama imkansız değil yaparsin
goglede yaz indir