İnternet & Teknoloji İnstagram hesabım kapandı durduk yere nolur yardım edin? zihinselolarakonda Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Doğrulama selfiesi falan istedi attım internete baktım çoğu kişinin hesabı açılmamış nasıl geri alabilirim ya lütfen ağlamak üzereyim Güncellemeler+1 yıl nasil ya ama numara yaz selfie ar diyodu İnstagram hesabım kapandı durduk yere nolur yardım edin? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kullanıcı adın ne bana Dm at ben yardımcı olayım sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Selfie çekip gönderdiyseniz inceleme sürecine alınacaktır 0 17 Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl ya internete baktım çoğu kişinin kabul etmemiş instagram Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninkini kabul ettimi sen onu söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göndere bastın mı Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl evet gönderdim bilgilerin ulaştı dedi ama geri dönüş yapmıyolarmış sanırım çok moralim bozuldu ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 24 saat içinde dönüş yaparlar hemen gelmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E-postana mail atacaklar Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl tamamdir çok teşekkür ederim ama şöyle bi sıkıntı var youtube'da falan omuzlarınız gözükmesi gerekiyor demiş ben bildiğin poz verip attım sıkıntı olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafanızı sağ sola doğru çevirin komutlarını vermedimi Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl yo selfie istedi bende snaptan çekip attım Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl bide makyajsızdım napiyim mecbur filtreli attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle desene sana kod verecekler eline kart alıp nickini kodu vb yazman gerekti Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl evet numarayı yazdım sadece ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle acılmaz naptın sen kızım Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl nasil ya numarayı yaz selfie at diyodu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kod olacak isim soyad olacak bide nickin olacaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Örnek: 8998Ahmet aksoy@Ahmet Yorumla zihinselolarakonda +1 yıl ben naptim gitti mi hesap simdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanıcı adın ne bana Dm at ben yardımcı olayım sana
Selfie çekip gönderdiyseniz inceleme sürecine alınacaktır
ya internete baktım çoğu kişinin kabul etmemiş instagram
Seninkini kabul ettimi sen onu söyle
Göndere bastın mı
evet gönderdim bilgilerin ulaştı dedi ama geri dönüş yapmıyolarmış sanırım çok moralim bozuldu ya
24 saat içinde dönüş yaparlar hemen gelmez
E-postana mail atacaklar
tamamdir çok teşekkür ederim ama şöyle bi sıkıntı var youtube'da falan omuzlarınız gözükmesi gerekiyor demiş ben bildiğin poz verip attım sıkıntı olur mu
Kafanızı sağ sola doğru çevirin komutlarını vermedimi
yo selfie istedi bende snaptan çekip attım
bide makyajsızdım napiyim mecbur filtreli attım
Öyle desene sana kod verecekler eline kart alıp nickini kodu vb yazman gerekti
evet numarayı yazdım sadece ama
Öyle acılmaz naptın sen kızım
nasil ya numarayı yaz selfie at diyodu
kod olacak isim soyad olacak bide nickin olacaktı
Örnek:
8998
Ahmet aksoy
@Ahmet