Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Yine Elon! Hep Elon! İyi ki bir Twitteri aldı.
Gelişmeleri duymuştursunuz. Twitter konusunda adeta ne yapacağını bilemeyen Elon Musk, Dünya devi İPhone ve Google'ye kafa tutuyor. Twitteri bu markalardan silip kendi telefonunu çıkarıp sadece ona özel içeriklerle kullandırtma düşüncesi bile var.
"İş o noktaya gelirse kendi telefon markamı çıkarırım!" diyen Elon Musk'un telefonunu sırf twitter için alır mıydınız?
Elbette zaten Google neyse de iPhone gibi bir devi karşısına almayı göze alırsa sadece Twitterı donatmak için telefon çıkarmayacaktır. Tesla için yapılan gelişmeler için bir İsviçre çakısı gibi bir çok işe yarayan cihaz yaptıracaktır. Bunun lafını bile etmesi rakiplerinin hisselerini düşürdü bile.
Muhtemelen öyle yapması lazım Koskoca iPhone kafa tutup, ondan daha pahalı telefon yaparsa. Millet alışılmışa yönelir. Ucuz ve yaptığı alanlarla ilgili kaliteli şeyler ürettirip, twitteri de kullanmaya teşfik edecek adımlara yönelirse.
İleride bir gün iPhone geçer ve o zaman pahalı ürettirirse alırlar yoksa şu radde de naparsa yapsın pahalı olana gitmez millet.
Zaten yaparsa da Twitterı bu hali ile bırakmaz. Resmen uçurur asyalıların wechatini zaten övüyordu onun gibi bişe yapar hemen hemen her şeyi yapacak öyle yazılımsal ve donanımlar ekler ki iPhone ve Android kendi bünyesine eklemek için anlaşmaya varır.
Bende korkuyorum ama yapsın da istiyorum adam teknoloji yeni olmasa da ilk yapanlardan o olduğu için Kafaya dışarıdan takılan bir chiple düşünce gücü ile yapay zeka kontrolünü denemişti.
Ha kendime chip taktırmam ama bu adam diğerleri gibi boş konuşmuyor yapıyor
Hatta b... k gibi paran var şu kadar para versen dünyada açlık biter diyenlere tamam vereyim ama benim vermem ile bitmez diğer zenginler de verecekse yaparım demişti.
Her lafını destekliyor ama o kadar destek görmüyor onun kadar diğerleri de veririz deseydi emin ol para koyardı o kadar ortaya.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > "İş o noktaya gelirse kendi telefon markamı çıkarırım!" diyen Elon Musk'un telefonunu sırf Twitter için alır mıydınız?