Merhaba Macbook Pro 2014 cihazıma dual boot ile kali linux kurdum fakat wifi çalışmıyor düzeltmenin bi yolu var mı
2 ay
Kali linux Macbook Pro 2014 hk?

Merhaba Macbook Pro 2014 cihazıma dual boot ile kali linux kurdum fakat wifi çalışmıyor düzeltmenin bi yolu var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Muhtemelen wifi kartını tanımıyor. Ben de 9 senelik bilgisayarımda var, Windows 10 var Kali kurdum, tanımıyor. Onun yerine USB wifi adaptörü alsan daha iyi edersin.
Kanka her kurulumda o sorun oluyor bendede vardı internetten araştırarak öğrenmiştim.
Nasıl çözeceğim kanka? Bilgisiyarcıya verdim kurmuş ama wifi sorunu var çözmeye çalışıyorum dedi söylersen ben de ona söyleyeyim
Uygun sürücü olup olmadığını kontrol edin öncelikle donanımsal ya da yazılımsal olarak sürücü engellenmiş olabilir.
Bilgisiyarcı şu an çözmeye çalışıyor bi fikriniz var mı nasıl çözebiliriz
Mac 2014 pro hangi wifi kartı kullanıyor baktınız mı? eğer kali bu kartı desteklemiyorsa yapağınız bir şey yok öncelikle modelini bulmanız gerekiyor.
O cihaza o kurulur mu ne içtin sen :D
Haydaa neden yahu alt tarafı 8 yıllık hala çok hızlı
Mac sistemlere göre hazırlanmış donanımlar linux da çalışır mı bebeğim ya :D
Hackerların çoğu Mac kullanıyor diye biliyorum? Sadece bir tane phising işlemim var sırf o yüzden aldım da pişman oldum açıkcası olmuyor
Herkesin kullandığı sistemlerden vazgeçme android gibi :D
Hackerler mac kullanmaz çünkü özgün bir işletim sistemi değil Arch Linux deneyin ya da BackTrack Linux
@eWoLution kalide çalışan tool lar çalışır mı? Social Fish gibi?
@sosyete_kizi android cihaza termux kurdum onunla olur mu? Pek bi bilgim yok yeniyim
@eWoLution BactTrack zaten Kali? Arch'ta saldırı gerçekleştiremezsin, çünkü kod yazılmak/denetlemek için tasarlanmış. Kali, bunun için biçilmiş kaftandır.
@YourCall BlackArch ile güvenlikle ilgili her şeyi yapabilirsiniz Evet Backtrach eski bir sistem Backtrack kurucuları sonradan Kaliyi kurmuşlar biz üniversitede kullanıyorduk o zamanlar kali yoktu
@eWoLution Susun bi artık ya :D
Hallettim arkadaşlar başarılı👍
Benim laptop 2008 model kanka Vista 2 gb ram 358 mb erkan karti var ısınıyor ama