İnternet & Teknoloji İPhone pil sağlığı hakkında herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ++++++ Güncellemeler+1 yıl +++++ İPhone pil sağlığı hakkında herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kafanıza göre kullanın kasmayın. Er ya da geç o batarya değişecek. Kasmaya gerek yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi sene içinde de değişmemek lazım 🤣😂 sonra pil içinde değişim o bu şu aksiyonu oluyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl 1 sene içinde değişmez zaten. Hee şarja takıp oyun oynarsan başka. O şekılde zaten telefon kullanılmaz batarya ne yapsın bir yandan dolup bir yandan deşarj oluyor. Yemek yerken aynı an da sıçmaya benzer o iş Yorumla Soran +1 yıl Doğrusun 🤣🤣🤣 Yorumla
Aycc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl telefonun şarjının bitip ya da kendinin isteyerek tamamen kapatmak pil ömrünü azaltıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neler yapmak gerekiyor uzun bi pil ömrü kullanım için benim %93 Sağlık ve korkuyorum açıkçası pil gün içinde yetmez diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafanıza göre kullanın kasmayın. Er ya da geç o batarya değişecek. Kasmaya gerek yok
Bi sene içinde de değişmemek lazım 🤣😂 sonra pil içinde değişim o bu şu aksiyonu oluyor
1 sene içinde değişmez zaten. Hee şarja takıp oyun oynarsan başka. O şekılde zaten telefon kullanılmaz batarya ne yapsın bir yandan dolup bir yandan deşarj oluyor.
Yemek yerken aynı an da sıçmaya benzer o iş
Doğrusun 🤣🤣🤣
telefonun şarjının bitip ya da kendinin isteyerek tamamen kapatmak pil ömrünü azaltıyor
Neler yapmak gerekiyor uzun bi pil ömrü kullanım için benim %93 Sağlık ve korkuyorum açıkçası pil gün içinde yetmez diye