İnternet & Teknoloji WhatsApp'ınızdaki en garip grup ismi nedir? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 6 sene önce kuruldu sevgili işlerine girince emekliliğe ayrıldığımı sanmıştım ama tilki kürkçü dükkanına geri dönermiş 😅 WhatsApp'ınızdaki en garip grup ismi nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Whatsappta grubum olmadı hiç 2 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Welcome to bağcılar ve adını feriha koydum , 😂😂 daha garibi var da o kalsın 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Söyle söyle 😅 Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Vitaminsizler grubumuz vardi profilde benim fotom koymuşlardı cok kotuydu 1 0 Yorumla
Aquarium_Delu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ex Nihilo Nihil Fit bu sözü dövme yaptıracam 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 2 grup var ikisi de normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Whatsappta grubum olmadı hiç
Welcome to bağcılar ve adını feriha koydum , 😂😂 daha garibi var da o kalsın
Söyle söyle 😅
Sen yoksan Suriyeliler var 😂😂
Bizimkilerin sohbet grubu
Vitaminsizler grubumuz vardi profilde benim fotom koymuşlardı cok kotuydu
Ex Nihilo Nihil Fit bu sözü dövme yaptıracam
2 grup var ikisi de normal
Kpss mağdurları