İnternet & Teknoloji 2 ay Hangisi daha verimli olur benim için; iPad Pro mu Monster Abra mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hiç oyun oynamadığımdan taşınabilir olması daha önemli benim için. Sadece eğitimim için kullanacağım. iPad Pro 12.9 Monster Abra A5 V16.6 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha verimli olur benim için; iPad Pro mu Monster Abra mı? Görüş Yaz 4 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Notis Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 35% 2 ay O zaman ipad yeterli olacaktır monster oyun bilgisayarı diye geçiyor zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Ya arkadaşımda vardı, baya ağır ve şarjı çok çabuk bitiyor. Ama kararsızım kalmamın nedeni eğer iPad alırsam en fazla 5 sene kullanabileceğim. Yorumla Notis 2 ay Evet Apple ürünlerinde yıl geçtikçe eski modellerine güncelleme vermiyor cihaz elinde patlıyor bu sefer sende 5 yıl sonra yenisini alırsın o zaman 🙄😃 Yorumla
Helsing_Elite Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Daha rahat daha kolay daha kullanışlı daha uygun en iyisi İpad Pro Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 85% 2 ay İpad pro tabiiki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 6,8b görüş paylaştı. Monster Abra Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
O zaman ipad yeterli olacaktır monster oyun bilgisayarı diye geçiyor zaten
Ya arkadaşımda vardı, baya ağır ve şarjı çok çabuk bitiyor. Ama kararsızım kalmamın nedeni eğer iPad alırsam en fazla 5 sene kullanabileceğim.
Evet Apple ürünlerinde yıl geçtikçe eski modellerine güncelleme vermiyor cihaz elinde patlıyor bu sefer sende 5 yıl sonra yenisini alırsın o zaman 🙄😃
Daha rahat daha kolay daha kullanışlı daha uygun en iyisi İpad Pro
İpad pro tabiiki
Monster Abra