İnternet & Teknoloji 2 ay Telefonum suya düştü, ses var fakat ekran yok. Ne yapabilirim? sezen21 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Telefonum suya düştü ses var fakat ekran yok ne kadara mal olur bilen var mı veya internetten ekran sipariş etsem çıtalı yafa çıtasiz telefoncular yapar mı? Telefonum suya düştü, ses var fakat ekran yok. Ne yapabilirim? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 365 görüş paylaştı. Pirincin icinekoy diyorlar bu durumda hic denemedim tabi senin onu telefoncuya goturmen gerekiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör sezen21 2 ay Kattım pirince ama olmadı 2 gün içinde kaldı açılımio ekran Yorumla sezen21 2 ay Çıtasiz sipariş etsem internetten yapar lar mi Yorumla SonMohikan71 2 ay Sen onu telefoncuya gotur icinin tamamen açılması gerekiyor çitasın ne oluyor ki ilk defa duyuyorum Yorumla sezen21 2 ay Bende internetten baktım ekran siparişi verecektim çıtalı çıtasiz dio anlamadım Yorumla SonMohikan71 2 ay Onunla alakasi yok ekran kirilsaydi olurdu ama telefon su almis ici acilip temizlenmeli Yorumla sezen21 2 ay Acildi telefonuda temizlendi ekranı degistiricez 700 tl dedi sadece ekran fakat internette daha ucuz Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 6,9b görüş paylaştı. Telefoncuya götürün, eğer pirinç işe yaramadıysa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Her benimde telefonu bizim avrad kuviete dusurduydü.70 gayme verdiydim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
concurukburcuk Takip Et Xper 3 Yaş: 24 2 ay keşke kapatıp pirinç e koysaydın ya da kedi kumuna Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yagmur68 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay sadece ekranla alakalı değil ki anakarta da zarar gelmiş olabilir. Anakart zarar gördüyse en masrafsızı yeni bir telefon almak olacak. geçmiş olsun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 99% 2 ay Marka ve modele gore degisir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör sezen21 2 ay Huwaei mate 20 lite gold rengi Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 84% 2 ay Çöp olmuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Pirincin icinekoy diyorlar bu durumda hic denemedim tabi senin onu telefoncuya goturmen gerekiyor
Kattım pirince ama olmadı 2 gün içinde kaldı açılımio ekran
Çıtasiz sipariş etsem internetten yapar lar mi
Sen onu telefoncuya gotur icinin tamamen açılması gerekiyor çitasın ne oluyor ki ilk defa duyuyorum
Bende internetten baktım ekran siparişi verecektim çıtalı çıtasiz dio anlamadım
Onunla alakasi yok ekran kirilsaydi olurdu ama telefon su almis ici acilip temizlenmeli
Acildi telefonuda temizlendi ekranı degistiricez 700 tl dedi sadece ekran fakat internette daha ucuz
Telefoncuya götürün, eğer pirinç işe yaramadıysa
Her benimde telefonu bizim avrad kuviete dusurduydü.70 gayme verdiydim.
keşke kapatıp pirinç e koysaydın ya da kedi kumuna
sadece ekranla alakalı değil ki anakarta da zarar gelmiş olabilir. Anakart zarar gördüyse en masrafsızı yeni bir telefon almak olacak. geçmiş olsun.
Marka ve modele gore degisir
Huwaei mate 20 lite gold rengi
Çöp olmuş
ekran degişecek 800 tl