Gümrük çekilişinde iPhone 13 Pro Max kazandığım söylendi, 552 TL istiyorlar. Gerçek olabilir mi?

Instagramda bir sayfa var çok güvenilir bir çekiş sayfasının takip ettiklerinden ve takipçilerine de çekilişlerde takip ettirdiği sayfalardan birisiydi. Yani sponsorlarından olabilir emin değilim. Sayfanın gümrüğe takılan iphone 13 pro max çekilişine katıldım.10 kişiye verilecekti çekilişte. Sayfa bana mesaj attı kazananlardan olduğumu ve 552 tl ücret ödeyerek ürüne sahip olabileceğimi söyledi. Yardım lütfen? Bu telefonun gümrüğe takıldığında fiyatı bu kadar mı olur gerçekten?Gümrüğe takılan ürünler hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar daha detaylı bilgi öğrendim ve sizleri de bilgilendirmek istiyorum. Telefonlarda im numarası varmış ve o telefon 1 yıl bile kullanılmazsa o im den dolayı kapatılıyormuş. Ve ürün yurtdışından geldiyse o imyi okutmak gerekiyormuş. Yani bu tip satıcılar ellerinde kalan ürünleri satmak için bu kadar ucuza satıyorlarmış bilginize olsun. Yani telefon gelse bile im probleminden dolayı kullanılamıyor.
Gümrük çekilişinde iPhone 13 Pro Max kazandığım söylendi, 552 TL istiyorlar. Gerçek olabilir mi?