İnternet & Teknoloji Yabancı ülkelerde üretilen baskı tişörtlerin üzerindeki baskının örneğini nasıl bulabilirim (ücret vercegim) ? b3quietanddrive Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu şekilde ürün üzerindeki baskıları resim halinde bulacak birini arıyorum para veririm. Yabancı ülkelerde üretilen baskı tişörtlerin üzerindeki baskının örneğini nasıl bulabilirim (ücret vercegim) ? Cevapla Resim Soruları Ürün Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aynısını bulamadım fakat şunları önerebilirim bunlar daha güzel 1 3 Yorumla b3quietanddrive +1 yıl tesekkurler Yorumla lilyyx +1 yıl Rica ederim Yorumla lilyyx +1 yıl Attıklarım istediğin türden mi attığın resime benzerlerini attım Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Google a kuru kafa yazıp görsellere bak 0 3 Yorumla Oenomauss +1 yıl lh3.googleusercontent.com/WmutC2Mg3aAVuEHOKwLhyuZPQcsvRJqNfvq2OptJN7N1dnOvz1rPybXKQKJcNUqfEUg=w800-h500 Yorumla b3quietanddrive +1 yıl bunları bende bulabilirim ama emek vermişsin teşekkürler istedigim bunlar degil Yorumla Oenomauss +1 yıl O zaman kendin tasarlayacaksın yapacak bir şey yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynısını bulamadım fakat şunları önerebilirim bunlar daha güzel
tesekkurler
Rica ederim
Attıklarım istediğin türden mi attığın resime benzerlerini attım
Google a kuru kafa yazıp görsellere bak
lh3.googleusercontent.com/WmutC2Mg3aAVuEHOKwLhyuZPQcsvRJqNfvq2OptJN7N1dnOvz1rPybXKQKJcNUqfEUg=w800-h500
bunları bende bulabilirim ama emek vermişsin teşekkürler istedigim bunlar degil
O zaman kendin tasarlayacaksın yapacak bir şey yok