Gerçekten Benimde İhtiyacım Var iPhone 14 Pro Max Üstüne Sehpa düştü mahvoldu psikolojim bozuk doğru dürüst kullanmadım baya ücret aldılar tr, de yaptırdığım için
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Amazondan aldım. Sen de ordan al bence ama arkası için de cam koruma al derim
Hepsini kullandım hiçbiri hiçbir işe yaramıyor he güzel bir tavsiye eğer kırılmaz cam kırılırsa bir an önce değiştir çünkü tekrar düşürür veya darbe alırsa telefon o zaman ekrana zarar verir
Tank kılıf çok çirkin duruyo ya ben süslü bir şey alıcam arkasına da cam sipariş verdim o korusun diye ama onun üstüne kılıf takılır mı bilmiyorum takılır galiba
Kız olmak illa süslü şekilde kullanmak demek olmuyor ki ama renkli falan alabilirsin + kendin susleyebilirsin senin beğendiğin şeylerden olmuş olur hem daha güzel olur öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçekten Benimde İhtiyacım Var iPhone 14 Pro Max Üstüne Sehpa düştü mahvoldu psikolojim bozuk doğru dürüst kullanmadım baya ücret aldılar tr, de yaptırdığım için
Amazondan aldım. Sen de ordan al bence ama arkası için de cam koruma al derim
Türkiye'ye Gelince Alacağım insanın içi Gidiyor
Hım yurtdışındaysan orada daha ucuzdur ki. Keşke bende yurtdışına çıkabilsem daha uyguna alırdım telefonu:/
Belkin UltraGlass ekran koruyucu bar onlara bakabilirsin
Nerde satılıyo
Applenin kendi sitesinde var ordan bakabilirsin pahalı yalnız 😘
Hım değer mi sence
Hangi modeli kullanıyorsun
Fiyat farketmez dediğin için önerdim ama değmez bence
11. Değmezse niye önerdin dlldk
Bende de 11 var 439 tlye aldım yani çok fark yok ama iyi fiyatını verebilirsen al onu demek istiyorum
Bu appleınki şu an 639 mu ne bence gereksiz pahalı başka bir yerden aldım 100tl ye geldi bakalım full koruma
Aynen iyi yaptın hayırlı olsun
Teşekkürler
Standart oluyor zaten
Markası değişik birsürü var
Nano camlar var en pahalısı
Gerek yok ya vazgectim orta fiyat aldım
Hepsi kırılıyor
Seninki neydi ki
Hepsini kullandım hiçbiri hiçbir işe yaramıyor he güzel bir tavsiye eğer kırılmaz cam kırılırsa bir an önce değiştir çünkü tekrar düşürür veya darbe alırsa telefon o zaman ekrana zarar verir
Hım zaten önemli olan ekranı koruması ki? Kırılmaz cam kırılsa sorun değil ama böyle koltuktan yataktan falan düşerse lhemen kırılmasın diye dedim
Tank kılıf al birde kırılmaz cam taktir istediğin yere firlat telefonu sıkıntı yok
şu an ben öyle yaptım mesela tank kılıf var birde kırılmaz cam taktırdım düşüyor düşüyor bir şey olmuyor
Tank kılıf çok çirkin duruyo ya ben süslü bir şey alıcam arkasına da cam sipariş verdim o korusun diye ama onun üstüne kılıf takılır mı bilmiyorum takılır galiba
Sen güzel dursun diye mi alıyorsun kırılmasın diye mi alıyorsun bı karar ver istersen
Arkası niye kırılsın ki cam koruyucu takıcam arkaya da
Güzel dursun ama kırılmasın ksks
Hem ayranın dökülmesin hem.. 😂😂
Ya kız olsan anlardın süslü seviyorum ne var bunda kskz
Kız olmak illa süslü şekilde kullanmak demek olmuyor ki ama renkli falan alabilirsin + kendin susleyebilirsin senin beğendiğin şeylerden olmuş olur hem daha güzel olur öyle
Yok. Apple logosu gözükmesini seviyorum kenarları darbeye dayanıklı şeffaf ama arkası çiçekli veya sulu simli alıcam
Kırılmaz cam