İnternet & Teknoloji Neden cok az takipçim var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 75 takipcim var sadece Güncellemeler+1 yıl Instagram Neden cok az takipçim var? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 5 yıldır bu sitedeyim benim 27 takipçim var ağlamıyorum sana ne oluyor gizli üye? :D 0 2 Yorumla Abdullah54867 +1 yıl sende delik yok bu yüzden seni hiçbir sap takip etmiyor :) Yorumla İyi1i +1 yıl @Abdullah54867 Mantıklı :D Yorumla
Abdullah54867 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl isterimolur sen misin ses ver? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Puhahahahaha ne Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla Abdullah54867 +1 yıl sana mesaj attım cevap ver Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nerde Instagram da mı 0 3 Yorumla burkiii41 +1 yıl Adresini ver 76 olsun ama geri takip edeceksen ver 😅 Yorumla Soran +1 yıl Etmem Yorumla burkiii41 +1 yıl O zaman kalsın knk Yorumla
dahacokcalismamlazim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Napcan takipçi fazlalagını 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. bir kaç erotik soru sor bir anda artar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
5 yıldır bu sitedeyim benim 27 takipçim var ağlamıyorum sana ne oluyor gizli üye? :D
sende delik yok bu yüzden seni hiçbir sap takip etmiyor :)
@Abdullah54867 Mantıklı :D
Takipçi için ağlayan kitle oldugu sürece uzaya gitmemiz zor
isterimolur sen misin ses ver?
Puhahahahaha ne
Oha
sana mesaj attım cevap ver
Nerde Instagram da mı
Adresini ver 76 olsun ama geri takip edeceksen ver 😅
Etmem
O zaman kalsın knk
Bende 3.300 var da neye yarıyor ki
Napcan takipçi fazlalagını