Bilgisayara flash diskten Format atarken böyle /Windows gereken dosyaları yükleyemiyor / bir uyarı aldım sadece bu ekranlar var ne yapabilirim arkadaşlar
Var mı bir babayiğit bana bilgisayar konusunda yardımcı olabilecek?
Bilgisayara format atmaya başladım c diskini biçimlendirdim devam dedim flash diskten atıyorum Bu arada format ilerlerken böyle bir uyarı aldım şimdi /Windows 10 kurarken gereken dosyalar yüklenemiyor// C diskini biçimlendirdiğim için şimdi bilgisayarı kullanamıyorum mal gibi kaldım
Bilgisayara format atmaya başladım c diskini biçimlendirdim devam dedim flash diskten atıyorum Bu arada format ilerlerken böyle bir uyarı aldım şimdi /Windows 10 kurarken gereken dosyalar yüklenemiyor// C diskini biçimlendirdiğim için şimdi bilgisayarı kullanamıyorum mal gibi kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güncellemeleri kaldırıp fabrika ayarlarına döndürmeyi dene
hmmm dur denicem
C yi bicimlendirdim! ve şimdi Bilgisayar normal de olsa açamıyorum D kaldı D'deki dosyalar gitmez değil mi
Format esnasında D yi işaretlemezsen silinmez
Kanka C'ye format çektiğim için biçimlendirdiğim için hiçbir şey yapamıyorum fabrika ayarlarına da döndüremiyorum herhalde yeni bir flash yazacağım
Windows dosyaları da silinmiştir sen yapamazsan pc ye götür yükler windowsu
Tam olarak hata ne knk
Bilgisayara format atmaya başladım c diskini biçimlendirdim devam dedim flash diskten atıyorum Bu arada format ilerlerken böyle bir uyarı aldım şimdi /Windows 10 kurarken gereken dosyalar yüklenemiyor//
C diskini biçimlendirdiğim için şimdi bilgisayarı kullanamıyorum mal gibi kaldım
İmajı tekrar at
oyle mi dersin😐😐
bi yerden flas alip yapabilirim anca. benim pc acilmiyo kanka
Kullandığın imajda sorun olabilir sağlam imaj bulursan dene derim
Secure boot iptal et
nasi yapicam baskan. nerden tam olarak bi gosteriversene
Security menüsünde olması lazım. Ayrıca boot menüsünde sıralamayı usb 1 numara yap
kanka secyrity nin fotosunu cektim bi baksana
https://imgyukle.com/i/JISXev
Altta secure boot menu var oradan disabled yap
disabel deymis zaten kanka. ben imaji tekrar yapicam muhtemel sorun ondadir. baska yapabilecegim bisi var mı tavsiyen?
Flash ilk sırada olmalı boot sırasında ve ayrıca sıfırlama da yapabilirsin ilk menüden
Bilgisayara format atmaya başladım c diskini biçimlendirdim devam dedim flash diskten atıyorum Bu arada format ilerlerken böyle bir uyarı aldım şimdi /Windows 10 kurarken gereken dosyalar yüklenemiyor//
C diskini biçimlendirdiğim için şimdi bilgisayarı kullanamıyorum mal gibi kaldım
flas ı ilk siraya aldim
Boot medyası problemli olabilir, dediğim gibi hatalı işlem olmuş
Yeni bir flashla deneyeceğim kardeşim teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!