Bir telefonu kaç yıl kullanırsınız?

Bir telefonu kaç yıl kullanıyorsunuz İoscular ve androidciler cevaplasın benimki 3 yıl oldu alalı
Ben her yıl değiştiriyorum ya. Hem hobim gereği hem de yeni teknolojilere merakım olduğu için her yeni çıkan İPhone'u alıyorum. (Lütfeeen linçlemeyin 😢)
Yine linçleme yapayım ki senin tercihin insanları boş ver
Teşekkür ederim. 🥰
Rica ederim insanları boş ver, salla git , kendine bak , ben ve sen onlara bizim gibi ol diyor muyuz
Eig için teşekkürler 🥰
Rica ederim canım
Görüş
34Görüş
Hep kırıldıkları için değiştirdim. Son telefonum 4×yıllıktı ve şarjı 25 dakika da 100'den 50'ye inmeseydi, donup kasmasaydı kullanmaya devam ederdim. 16 GB'a rağmen iyi götürdü doğrusu. Hâlâ çalışıyor ama gına getiriyor artık. Gereksiz yere telefon değiştiren biri değilim. Yeni telefon aldım 4 5 ay oluyor. Şimdilik memnunum, bakalım bu kaç yıl gidecek...
Yenisi çıksın da hemen alsam diye koşanlardan değilim hepsi aynı arıyosun wp giriyosun skxkj
Şimdi telefonum yeni çünkü diğeri kırıldı onu da 2019dan beri kullanıyodum
Ama o sağlam diye o kadar dayandı bin kere düşürmüşümdür
Ondan öncekiler hep bi düşürmede gidiyodu her yıl yeni telefon alıyodm
Marka ve model
2. El iPhone 5S 2015-2022 arası 6-7 sene kullandım. Şimdi 11 var. 5-6 sene bunu kullansam 2026-2027 arası değiştiririm tahmimim
Bozulana kadar kullanıyorum. 2018 yılında Venüs E3 almıştım, aslında aldığım zamandan kısa süre sonra bozulmuştu. Ama değiştirmeden 3 yıl boyunca kullandım tabii 3 yılın sonunda sorunları iyice arttığı için değiştirmek zorunda kaldım. şu an ki telefonum evlenip iş bulana kadar beni idare etse yeter.
Konuyla alakasız ama soru soramıyom hakkım bittiği için belki bilen varsa cevaplar
bu video türlerinden hangilerinki ses kalitesi daha iyi yoksa aynımı hepsi
Vidmoly diğer adı kısaca vid
Fembed
Mailru
Myvi
Benim soruyu buldun 😂😂 ver on lira 😂😂
mailru
Genelde 1.5 2 yıl civarı. Ama memnun kalmadıysam bir fırsatını buldugumda 1 senede de elden çıkarır üstünü alırım..
Canı çıkana kadar kullanırım.. gösteriş meraklısı değilim. İşimi gördüğü sürece yenisine ihtiyaç duymam
Kırılmaz, bozulma olmadıktan sonra 5 yıl kullanırım. Son model telefonum olsun diyenlerden değilim.
Marka ve model
iPhone 6S Plus kullanıyorum.
üç yıl oldu.. saçma sapan güncelleme konularıma takilmazaam bir 10 yıl daha kullanırım seviyorum telefonumu
Model ne
Hmm iyi annemde a55 var
2019da p smart 2019 aldım halen kullanıyorum.
Sony ericsson w810i 2 yıl kullanmıştım. En uzun o telefondu
4 5 yıl dayanıyor bozulmadan sonra zorunluluktan alıyorum
şu an kullandığım 4 yıllık ömrü dolu heran gidebilir
Bundan önce ki telefonumu 5 yıl kullandım. Bu telefonumda 4. senesine gidiyor bakalım..
Dayandığı yere kadar. 4 yıldan fazla oluyor genelde.
Şu an ki telefonumu alalı 2 sene oldu. Bundan oncekini 6 yıl kullanmıştım.
İphone 13 kullanıyorum 3 ay oldu daha. 3 yıl götürür diye umuyorum
Ocak ayı içinde 4 yıl olacak. Umarım 5+ olur, çok memnunum.😊
Telefon ve modeli ne
Xiaomi mi8 128gb. 2018 son çeyreğinin amiral gemisi. Ben 2019 Ocak ayında almıştım.
Güzel telefonmuş zaten telefon fiyatları uçuk
Temiz bulursan mi8 ya da mi9 128 GB hala alınır. Telefonumda 80 GB dolu, donma ve kasma bulunmuyor. İşlemcisi snapdragon 845 ve oyun performansı mükemmel. Yeni çıkan çoğu telefon için bile bu işlemci yok. Kamerası iyi, ekran geçişleri ve ara yüz iyi. Yani ne bekliyorsun mi8 e sığdırmışlar gibi. Pil kapasitesi biraz daha iyi olabilirdi ama çıkış yılına göre normal ve aktif kullanımda 4 yıllık cihaz günü kurtarıyor.😊
Yani benimki öyle yani
Kolay değiştirmem ama yeni iPhone aldım arkadaşıma uydum sonrada üzüldüm çok pahalı aslında
iPhone hangi modeli aldın
14 pro
Bayağı para vermişin ne diyeceğim geçmis olsun mu diyeyim güle güle kullan diyeyim o paraya katlanabilir telefonlar var canım
Almanyadan aldım 1299 € pasaporta imei işletim 3289₺ yaklaşık 27 bin ₺ tuttu
İyi o zaman ben de Türkiye'den aldın zannettim
Turkiyede 40-42 bin ₺
Ondan dedim zaten rom kaç peki
128 gb
Hmm iyi önerir misin peki fiyat dışında 14'u ne farkı androidden
256 gb 1499 €
Bence farkı yok uygun bir fiyata bunun gibi telefonlar var gereksiz bence. xiaomi mi 12 T pro. Poco F4 gt, huawei nova 10 pro, samsung S22 ultra vb. tercih edilebilir.
Hmm yani sadece adı var yani insanlar iPhone var kendi elit zannediyor 😂😂
Sana değildi bazılari android kullan İphoncular bize laf ediyor canım ondan dedim benimki Huawei p smart pro memnunum telefonumdan
Alt tarafı telefon büyütmeye gerek yok. Kişiliğiyle kalitesiyle yapamadıklarını telefonla hava atarak mı yapacaklar
Gel de anlat onlara
Bataryası zayıflamadıkça telefon değiştirmeyi sevmiyorum
Zaten artık Türkiye'den telefon alınmaz yani ise yarar telefon en az 4500 TL çıkartmam lazım
En İyi Görüşler