Bir fake hesap instagram da sadece adı yazıyor fotoğraf ve gönderi yok.
Hesap 1000 kişiyi takip ediyor takipçisi az
1 aydır bana yazıyor ilk başta kadın diye cevap verdim sonra hemen foto attı kadın olduğunu ispat etmek için sonra benimle tanışmak istediğini söyledi mesajlarına cevap vermiyorum
1 aydır ısrar ediyor bunun beni tanıyan bir erkek olduğunu düşünmeye başladım.
Sürekli merhaba, günaydın, nasılsın, neden cevap vermiyorsun gibi mesajlar atıyor 1 aydır cevap vermeme rağmen asla vazgeçmiyor
Not: Ben inst kullanmıyorum takipçim ve takip ettiğim insan çok az yani beni rastgele bulması imkansız
Hesap 1000 kişiyi takip ediyor takipçisi az
1 aydır bana yazıyor ilk başta kadın diye cevap verdim sonra hemen foto attı kadın olduğunu ispat etmek için sonra benimle tanışmak istediğini söyledi mesajlarına cevap vermiyorum
1 aydır ısrar ediyor bunun beni tanıyan bir erkek olduğunu düşünmeye başladım.
Sürekli merhaba, günaydın, nasılsın, neden cevap vermiyorsun gibi mesajlar atıyor 1 aydır cevap vermeme rağmen asla vazgeçmiyor
Not: Ben inst kullanmıyorum takipçim ve takip ettiğim insan çok az yani beni rastgele bulması imkansız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bulmuş olabilir tanıdık da olabilir çok rahatsız ediyor ise bas engeli gitsin
Nasıl bulacak ki beni takip eden yok takip ettiğim yok yorum atmıyorum beğeni yapmıyorum
İnan öyle uğraş içinde olanlar varki isim isim arama ile bile bulmuş olabilirler
Hani erkek olsam anlarım bir kadının bir kadınla tanışmak için bu kadar ısrar etmesi garip geldi
Yok ismin ile arama yaptı ise kendi tanıdığı bir arkadaşı falan sanmış olabilr
Hayır seni rastgele ekledim tanışmak istedim dedi başta sonra kişisel sorular sormaya başlayınca cevap vermedim. Bu arada ismim ve soyismim benden başka kimsede yok soyadım yabancı asıllı ismim de Türkçe olduğu icin işim benzerliği gibi bi durum olamaz