Birileri instagram hesabıma girip profil fotoğrafımı değiştirmiş, lutfen fikir verin?

Şifrelerim genelde basit oluyor ve bir keresinde epostam çalinmisti ama cocuk zekali birisi tarafindan ve ben rahatca geri almistim. Benim hatam guclu sifreler kullanmaliydim ama cok uzun suredir instagrama girip bakmiyordum sadece webden arada giriyordum. Bugun kontrol ettigimde profil fotografim degismisti ve hareketlerde Ankara şehrinde hem iphone hem de farkli samsung cihazlariyla giris yapilmisti. Ben general mobile kullaniyorum. Bu bende cok panik yaratti cok korktum acikcasi ilk yaptigim sey telefonum android oldugundan epostalarimi degistirip tum guvenlik onerilerini yapmak oldu. Instagrama kayitli olan epostami kapattim ve instagrami da tum baska cihazlardan cikis yapip sifre degistirip kapattim. Lanet olsun gercekten gecenin bu saatine kadar ugrastim ve insan korkuyor gercekten, baska yapmami onerdiginiz oneriler varsa lutfen yazin. gecenin bu saatinde bile bir seyler arastiriyorum ya bir sey olursa diye.

Birileri instagram hesabıma girip profil fotoğrafımı değiştirmiş, lutfen fikir verin?