Instagram çok büyük bir sosyal medya mecraasi haline geldi. Milyonlarca insan için milyonlarca profil var. Ancak dünya nüfusundan daha fazla profil olduğu tespit ediliyor. Sizin de tahmin ettiğiniz üzere bunlar genelde fake hesap oluyor. Zaten en az 3 kişiden birinin mutlaka fake bir instagram hesabı var. İtiraf edeyim benim de vardı. Anacim hemde nasil inandırıcı nasıl güzeldi anlatamam. Kendi hesabımdan daha çok takipçisi daha çok etkileşimi vardı. Emek harcamıştim da eski sevgilim kapattirmişti.
Konumuza dönelim. Sevgiliden ayrıldıktan sonra, arkadaşlık bittikten sonra ya da benzeri konularda genelde fake hesaplardan bahsettiğimiz insanlar neler yapıyor diye merak edip kontrol etmek isteriz. Bazen de karşı taraf böyle düşünür ve sayısız, ne olduğu belirsiz gerçekçi olmayan bazen olan ama tanımadığımız profillerden bizlere istek gelir.
Genelde erkeklere kadınlardan, kadınlara da yine kadınlardan istek atılır. Böyle durumlarda ben 'beni neden tanımadığım bir hemcinsim eklesin ki' diye düşünüp fake olduğunu anlıyorum.
Siz, size gelen ve fake hesap olduğunu düşündüğünüz profillerin isteklerini kabul ediyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen tek kelimelik cevaplar yazmayın söyle dolu dolu anlatın başınızdan geçenleri flan söyleyin evet veya hayır diyerek geçmeyin
Fake hesaplardan gelen istekleri kabul ediyor musunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
Instagram kullanmadığım için bilemiyorum, ama kullansam sanırım kabul etmezdim. Bu arada soru detayı ne güzel ve anlaşılır bir Türkçe ile imla hatası olmaksızın yazılmış... Özenli Türkçe için teşekkürler. Kısaltılmış sözcükler ve anlamsız, başı ayrı sonu ayrı cümlelerden bıkkınlık gelmişti.
Aslında muhimlikten değil de eski sevgilinin ya da eski sevgilinin meraklı arkadaşlarının hala seni takip edip dedikodunu yapıyor olması seni rahatsız etmez mi
Hiçbir eski sevgilim ile kötü ayrılmadım. Hepsi ile hala konuşabilecek yüzümüz var. Dedikodumu yapmak veya bana ulaşmak için böyle bir yol izlemeleri saçma olur. Çok şükür hayatımda kimseyi kırıp incitmemeye özen gösterdim. Ne kadar başarılı oldum tartışılır. Ancak elimden geleni yapıyorum. Eski sevgililerim bir sıkıntı içine düşse benim haberim olursa eğer ilk koşacak kişi ben olmaya çalışırım zaten. Eski günlerin hatrına. O sebeple böyle bir durum yaşanmaz. Ha yaşanacaksa da günahım azalıyor der sevinirim en fazla. Kimin benim için ne düşündüğü pek umrumda değil. Ben olmak istediğim kişi olmak için çabalıyorum çünkü. İsteyen istediğini söylemekte özgür.
Bende, son zamanlarda aşırı derecede istek gelmeye başladı ve zaten profile girince anlıyorum gerçek mi fake mi kitabını yazmisim bu işin ben zamanında beni kandirabileceklerini düşünüyor olmaları komik 😂
Instagram kullanmıyom. Çünkü gizlilik sözleşmesini işsiz gibi okuyup işime gelmediğini farkettim. Niye benim aktivitemi izlerken b*kunu çıkarıyo? Reklam meklam istemiyom ben. Bi ürün varsa kendim bakar alırım. Mark zükerberke mi sorcam?