özgün tablolar yapıyorum yani hobi olarak başlamıştım şimdi satmak istiyorum var mı öneriniz nasıl yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı Freelance sitelerinde satabilirsin ama genelde kişinin isteği üzerine tasarım yapman gerekiyor kafana göre takılma imkanını pek vermiyor freelance siteleri. Ayrıca maalesef Türkiye de sanata değer verilmediği için tabloların hak ettiği değeri alır mı orası da meçhul tabii ki. Hak ettiği değer bir kenara bırak resimde kullandığın malzemelerin parasını zor çıkarırsın.
03 Yorumla- +1 yıl
o kadar haklısın ki yani 3 bin kelimelik metini bana 60 lira ya yazdırmıslardı yeniydim diye , sanata deger yok
- +1 yıl
Anlıyorum , bende senin yaşadığın durumları yaşadım. Günlerce uğraşıp tasarım yapıyorsun aldığın ücret 20 lira , ürün tanıtım yazısı yazıyorsun aldığın ücret 10 lira gibi komik bir rakam. O 10 lira falanda kullandığın ücretli programın aylık üyeliğini bile karşılamıyor. Durumun varsa zihin ürünlerini satılığa çıkarma. Onları ortaya koyarken ciddi bir emek veriyorsun ama verdiğin emeğe değmiyor bile.
- +1 yıl
o kadar haklısın ki başka bir şey diyemiyorum. Şartlar bizi, emeğimizi değersizleştirdi ve devam ediyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Açık arttırma yapan kurumlar var oraya satışı için görüşmeye gidebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
anladım tesekkürler:)
- +1 yıl
Resimlerini bana atarsan beğendiğim bir şey olursa cüzi bir fiyat olursa alabilirim
00 Yorumla - +1 yıl
Toplu halde sergi oluyor adını unuttum açık artırma falan
00 Yorumla - +1 yıl
Var ama yazarsqn link atayim
01 Yorumla- +1 yıl
buraya yazarsan
- +1 yıl
nette satabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
var mı önerebileceğiniz site ya da uygulama
- +1 yıl
sarı sayfalar