Ürünü alalı bir ay olmak üzere. İlk geldiğinde sıkıntısız açıldı ama işletim sistemini kurma aşamasında ekran yırtılmaya başladı. Ve bu yırtılmalar bilgisayarı şarja takınca artıyodu. Ürünün arızalı olduğunu düşünüp iade etmek üzere paketledim. Ama ertesi sabah tekrar açmayı denediğimde sıkıntı ortadan kalkmıştı. Şu an da problemi yok gayet güzel çalışıyor. Ama o günkü yırtılmanın sebebi hakkında hala hiçbir fikrim yok… sizce neden olmuş olabilir?
Altı ayı dolmadığı için üretim hatalıdır. Servise götürmek zorunda değilsin. -ki üretim hatası varsa büyük ihtimalle geçmez- O yüzden aldığın yere iade mi edersin, değiştirmek mi istersin, onu sen belirlersin. Karşı taraf tamir edelim dese bile kabul etmeme hakkın var.
Ekran kartında kronik bi sorun var kesinlikle garantiye gönder bak kesin gönder.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorunun işletim sistemiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü onu kurana kadar sıkıntı yoktu. Kurulum aşamasında yırtılmalar başladı. İşletim sistemini kaldırıp kapadım ve ertesi sabah yine düzelmişti
Dediğim gibi şu an zaten sıkıntısı yok. Sürücülerini falan da kurdum. Bir aydır kullanıyorum. Zaten 2 yıl garantisi var. Sorun tekrar ederse göndereceğim ama