Valla ordan burdan oku bisiler youtube a bak simdi benim pek bilgim yok yanlis yönlendirmeyeyim seni
eskiden böyle oluyordu bizim pc genellikle prizden aniden cikarttigimiz icin ya da düğmeden kapattiğimiz için sonra icinde hersey siliniyordu ama bazen kurtarabiliyordun sen iyice arastir öyle yap umarim dosyalarin silinmez çok kötü durum anlayabiliyorum
Hayır elektrik gidip gelmiş ondandır, del tuşuna bsıp bios a gireceksin, daha sonra açılırken nereden açayım seçeneğinde hrddiski seçecek ve kaydedip çıkacaksın çok basit
Hocam bu nasıl kamera hiçbir şey okunmuyor kasjdkasdksajd. Neyse sen bir slotları kontrol et ram den başla. Yakın zamanda bilgisayar için sök tak yapsıysanız hele ondan olması yüksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu ekran bilgisayarin fabrika ayarina geri döndüğü ekran değil mi ya ben öyle hatirliyorum sanki
Ne yapmalıyım tüm bilgilerim içindee şimdi silinir mi her şey
Valla ordan burdan oku bisiler youtube a bak
simdi benim pek bilgim yok yanlis yönlendirmeyeyim seni
eskiden böyle oluyordu bizim pc genellikle prizden aniden cikarttigimiz icin ya da düğmeden kapattiğimiz için sonra icinde hersey siliniyordu
ama bazen kurtarabiliyordun
sen iyice arastir öyle yap
umarim dosyalarin silinmez çok kötü durum anlayabiliyorum
Off her şey pc deydi ya napcam ben
noldu halletin mi işini? umarim silinmemistir
Anakartta bir sorun olabilir.
Rami çıkarıp yeniden takın, hard diskin kablosunu çıkarıp geri takmayı deneyebilirsiniz.
Kendim çıkarabilir miyim rami
Yani yapamazsanız hiç dokunmayın yetkili birisini çağırın
Daha önce hiç yapmadım of ya
Görseli aratıp benzer sorun yaşayan kişileri bulun
tamam sağ olun
Bilgisayar yolu kaybetmiş, biosa gir hdd öncelikli de
Önemli bi problem değil
Yani nerden nasıl girebilirim pek bilmiyorum da ha bi de pc den bilgilerim silinmez dimi
Hayır elektrik gidip gelmiş ondandır, del tuşuna bsıp bios a gireceksin, daha sonra açılırken nereden açayım seçeneğinde hrddiski seçecek ve kaydedip çıkacaksın çok basit
Ben pc yeniden başlattımm oldu
Fişini çekip taktım ve yeniden başlatınca oldu
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim senin gibi ilgilenen olmadı benimle çok saol <3
Yrdımcı olamdık ona üzüldüm
Olur mu ya aslında çok yardımcı oldun çokta güzel açıkladın ne yapmam gerektiğini
Öyle diyorsan...
Öyle <3
Estağfurullah
Hocam bu nasıl kamera hiçbir şey okunmuyor kasjdkasdksajd. Neyse sen bir slotları kontrol et ram den başla. Yakın zamanda bilgisayar için sök tak yapsıysanız hele ondan olması yüksek
format atılması gerekıyor
cidden mi ya tüm bilgilerim gidecek mi
Her şeyim pc de ya tüm foto ders notları her şeyim
formattan baskası kurtarmaz
silinecek mi her şey
eger c de ıse evet
F1 basana belki düzelir.
F1 basınca ne olacak, tüm bilgilerim her şeyim pc de şu an
Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ekranda F1 var ondan dedim. Denemekten zarar gelmez
Açılırken mi böyle kalıyor
Evett açılırken böyle kaldı
Hdd veya sdd tam oturmamış olabilir kontrol et
PC kapatıp mı bakayım
Farketmez
açılışta f12 bas bas bas yap
F12 basınca ne olcak
bas bakalım nolucak
Bozulursaa
lan zaten bozulmuş
Tamamen mi çöksün
lan niye çöksün :D :D