Arkadaşlar bir hafta önce yeni Bulaşık makinesi aldık bir kaç kez kullandık bügünde parlatıcı bitti diye parlatıcı gözüne beyaz sirke Döktüm bulaşıklar güzel çıktı çıkmasınada parlatıcı gözünde parlatıcıyı almamış gibi sirke döktüğüm gibi gözüküyordu peçeteyle defalarca aldım ama aynı seviyede ne oldu anlamadım
Cevabın nedir?
alır o sirkeyide merak etme sana öyle gelmiştir sadece
parlatıcı da alırsın sirkede kullanabilirsin sorun olmaz
makinaya zarar vermez013 Yorumla- +1 yıl
Normalde parlatıcı kullanıyordum makine gelince içinde hediye olarak gelmişti o bitti yenisini hemen alamadık sirkede kullanılabiliyormuş ben parlatıcı gözüne parlatıcıyı koyarken içine akıp gidiyordu bu sirke yüzeyde hafif kaldı gördüm yani niye öyle oldu üç ya da 4 Çorba kaşığı kadar koydum acaba çok mu koydum da ondan oldu 😥😥😥 ben de peçete emer giye soktum ama yine gitmiyor
- +1 yıl
Ya bütün parlatıcıyı şırınga ile çektim bitti çok az miktarda köpük bile geldi parlatıcı gözünden sonra ışığı açtım yine parlatıcı sensörü yanmıyor bu da yanmadığı gibi tuz sensörüde hiç yanmıyor sepeti çıkarıp tuz kapağını açtım baktım içinde belki tuz vardır diye hiç tuz yok ne yapacağımı şaşırdım annem boş ver diyor babam da bozdun diye kızar diye söylemiyoruz 😥😓😓
- +1 yıl
Merhaba kız şimdi de tam tersi oldu Işık yanıyor bir iki gündür parlatıcı aldım dün bugün makine doldu parlatıcıyı koydum Işık sönmedi koyuyorum koyuyorum Işık sönmüyor şey oluyor şimdi patlayıcıyı dökerken kapak iyice açık ya parlatıcı Kapağı değil makinenin kapağı Hah parlatıcının kapağını kapatıp makinenin kapağını kapatacağım Sırada Hah söndü diyorum kapatınca tekrar yanıyor anlam veremedim iyice mi doldurunca söner ama daha önce öyle olmadı hemen sönmüştü
- +1 yıl
E zaten geçen hafta cuma geldi servis bozmadım ki kız geçen hafta Işık yanmıyordu ya tamirci gittikten sonra ki gün Hah tekrar şırınga ile denedim belki kalmıştır diye az bir köpük gibi bir şey geldi sonra kapattım kapağını tekrar yaktım bu sefer Işık yandı ama şimdi iki yemek kaşığı kadar Döktüm hala yanıyor bak kapak aşağıda ben dökerken yanmıyor hafif Kaldırım baktım Kapağı kapatınca geri yanıyor anlamadım ki şimdi yıkıyor bitince biraz daha doldurup bakacağım sönerse haber veririm
En İyi Cevaplar
+1 yılparlatıcı gözünde hava vardır kapağı açıp kapama hareketleri yapın... Parlatıcı için elma sirkesi en iyisidir kümyasal kullanmayın
00 Yorumla
Çok koymuşsunsun
011 Yorumla- +1 yıl
Ya bütün parlatıcıyı şırınga ile çektim bitti çok az miktarda köpük bile geldi parlatıcı gözünden sonra ışığı açtım yine parlatıcı sensörü yanmıyor bu da yanmadığı gibi tuz sensörüde hiç yanmıyor sepeti çıkarıp tuz kapağını açtım baktım içinde belki tuz vardır diye hiç tuz yok ne yapacağımı şaşırdım annem boş ver diyor babam da bozdun diye kızar diye söylemiyoruz 😥😓😓
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
parlatıcıyı öyle nasıl almaya çalıştın alamazsın artık yıkandıkça bitecek
045 Yorumla- +1 yıl
Normalde parlatıcı kullanıyordum makine gelince içinde hediye olarak gelmişti o bitti yenisini hemen alamadık sirkede kullanılabiliyormuş ben parlatıcı gözüne parlatıcıyı koyarken içine akıp gidiyordu bu sirke yüzeyde hafif kaldı gördüm yani niye öyle oldu üç ya da 4 Çorba kaşığı kadar koydum acaba çok mu koydum da ondan oldu 😥😥😥 ben de peçete emer giye soktum ama yine gitmiyor
- +1 yıl
Sorma bak ekonomikte 3 saat 25 dakikada yıkıyor diyorum ben bu kadar süreyle bütün apartmanın bulaşığını yıkarım bu hala yıkıyor diyorum ama yıkasam bunun kadar parlatamam hele o tencerenin altı kaynamış çamaşır suyuna soksam öyle beyazlamaz bardakları çamaşır suyunda bekletsek beyazlıyıor ama makine kadar yapmıyor yine bir de Hayatımızda ilk kez kullanmıştık bu 4. Kullanışımız ilk kullandığımızda pişman olmuştuk aldığımıza vakitten dolayı ama şimdi alıştık iyice 😊 biz hepsi bir arada jel kullanıyoruz ama hiç tuz dökmedik buna rağmen o ışıkta yanmıyor
- +1 yıl
4 Programlı tencere falan olan yoğun yani o 70 derece yoğun 2 buçuk saatte yıkıyor 65 derecede yıkayan bir program var o da hızlı diye geçiyor o da 1 saat 5 dakika ekonomik olan 50 derece 3 saat 25 dakika Dediğim gibi son 50 dk da kurutuyor iyice gözlemlediğim için biliyorum artık bir tane daha hızlı program var o da 45 dk da 45 derecede yıkıyor o program vitrinde tozlu olan Yağlı olmayan tabak bardak falan onun içinde iki Çay kaşığı deterjan yeterlidir herhalde vakitten tasarruf etmek istemiştim geçen gün 65 derecede 1 saat 5 dakikada yıkadım bir de tencereler çok kirliydi markasını söyleyebiliyor muyuz burada peki ☺️
- +1 yıl
Linke girebiliyorsun bir bak makine bu
www.siemens-home.com/.../SN24D830TR.html - +1 yıl
Vestel'in bir tane modelini beğendik onu alacaktık işte 9 litre harcıyordu şimdi bizim bu 11 litre harcıyor nedense ertesi gün Vestel'den vazgeçti Siemens Vestel'e oranla daha iyidir dedi şu 20 Yıldır kullandığımız hiç bozulmayan çamaşır makinesini de değiştirsek ya 😔 of Bodrum katta oturuyoruz ve Karşımızda boş Dükkan olmasa kışın asacak yer yok inan yazın dışarıda hemen kuruyorda kışın zor oluyor hem yıkayan hem kurutan olsa onlarda çok Pahalı kurutma makinesinin fiyatı iyi aslındandır bir makine daha alamayız koyacak yer kalmadı zaten
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba kız şimdi de tam tersi oldu Işık yanıyor bir iki gündür parlatıcı aldım dün bugün makine doldu parlatıcıyı koydum Işık sönmedi koyuyorum koyuyorum Işık sönmüyor şey oluyor şimdi patlayıcıyı dökerken kapak iyice açık ya parlatıcı Kapağı değil makinenin kapağı Hah parlatıcının kapağını kapatıp makinenin kapağını kapatacağım Sırada Hah söndü diyorum kapatınca tekrar yanıyor anlam veremedim iyice mi doldurunca söner ama daha önce öyle olmadı hemen sönmüştü
alır bittikten sonra uyarı verir
024 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Servisi geldi gitti az önce dedi ki bir önce ki servisci sizin tuz sensörünü kapatmış ben şimdi açtım Kalsın mı böyle dedi kalsın dedim sonra tuz ne için gerekli dedim kireç için dedi makina ile alakalı dedi biz onun için su yumuşatıcı taktırdık dedim ha öyle mi o zaman hiç tuz kullanmanıza gerek yok yumuşatıcı varsa dedi parlatıcı da şırınga ile çektiğimi söylemedim sadece evvelki günü 4-5 Çorba kaşığı sirke koymuştum dedim sirke kullanmayın makinenizin haznesine zarar verirsiniz dedi ama koyduğunuz sirke size nereden baksanız 2 ay gider dedi ki şırınga ile çekmeseydi. Evet giderdi hepsini çektim kök geldi bitti dedim ama hala var demek ki
- +1 yıl
Makinanın midesi bulanmış :)
01 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım