İnternet & Teknoloji Telefonunuzda kaç uygulama var? kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şimdi baktım da bende 101 uygulama var. Ülkemizde kullanımı olmayan bazı uygulamalar bile apk olarak bulup kuruyorum eğer kullanacaksam. Sizin de var mı öyle uygulamalarınız? Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru 🎉🎉 Telefonunuzda kaç uygulama var? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 6 uygulama var 0 0 Yorumla
ateesvesuu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 101 uygulamayı hangi telefonla kullanıyorsun merak ediyorum 1 1 Yorumla kırmızılego +1 yıl Poco X3Pro kullanıyorum Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 65 tane olması lazım 1 1 Yorumla kırmızılego +1 yıl Senin de az sayılmaz Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oyunlar dahil mi 1 17 Yorumla kırmızılego +1 yıl Hiç oyun yok desem Yorumla Junİchi +1 yıl Hayır soruya cevap vericem de oyunları da sayıyor muyuz demek istedim Yorumla kırmızılego +1 yıl Ayrı ayrı yaz dahil ve hariç olarak o zaman Yorumla Junİchi +1 yıl Bu arada o kadar uygulama ne kullanıyon ya...U- 18O- 64 Yorumla kırmızılego +1 yıl Seninki telefon değil oyun makinesi ama telefon gibi de kullanıyosun 😂😂😂 Yorumla Junİchi +1 yıl Evet müzik ve oyun ağırlıklı kullanıyorum :D Yorumla kırmızılego +1 yıl Bende hiç oyun yok Yorumla Junİchi +1 yıl Oyunsuz tadı mı çıkar yaaaa gerçi 101 uygulama seni döndürüyor olabilir :ı Yorumla kırmızılego +1 yıl Tadı çıkıyor. Oyun pek oynamam oynarsam da bilgisayar tercih ederim Yorumla Junİchi +1 yıl Bilgisayarda kitlenip kalıyorsun ya telefon her yere taşınıyor Yorumla kırmızılego +1 yıl Laptop olunca taşınıyor Yorumla Junİchi +1 yıl Laptopta oyun sarmıyo Yorumla kırmızılego +1 yıl Ben seviyorum. Telefon da beni sarmıyo kuzum yaa ama oynadım bi kaç oyun telefonda da Yorumla Junİchi +1 yıl Nesin sen iş adamı mafya mı Yorumla kırmızılego +1 yıl Hayır normal vatandaşım ne alakası var ki oyunla Yorumla Junİchi +1 yıl Ahahadhas eğleniyorum ya üf :( ne ise anladım Yorumla kırmızılego +1 yıl Eğlenelim ya o anlamdaysa devam✌🏻✌🏻 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kendi yüklediğim 32 uygulama varmış 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. İşime yarayacak 3/5 vardır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
6 uygulama var
101 uygulamayı hangi telefonla kullanıyorsun merak ediyorum
Poco X3Pro kullanıyorum
65 tane olması lazım
Senin de az sayılmaz
11 12 tane var
Oyunlar dahil mi
Hiç oyun yok desem
Hayır soruya cevap vericem de oyunları da sayıyor muyuz demek istedim
Ayrı ayrı yaz dahil ve hariç olarak o zaman
Bu arada o kadar uygulama ne kullanıyon ya...
U- 18
O- 64
Seninki telefon değil oyun makinesi ama telefon gibi de kullanıyosun 😂😂😂
Evet müzik ve oyun ağırlıklı kullanıyorum :D
Bende hiç oyun yok
Oyunsuz tadı mı çıkar yaaaa gerçi 101 uygulama seni döndürüyor olabilir :ı
Tadı çıkıyor. Oyun pek oynamam oynarsam da bilgisayar tercih ederim
Bilgisayarda kitlenip kalıyorsun ya telefon her yere taşınıyor
Laptop olunca taşınıyor
Laptopta oyun sarmıyo
Ben seviyorum. Telefon da beni sarmıyo kuzum yaa ama oynadım bi kaç oyun telefonda da
Nesin sen iş adamı mafya mı
Hayır normal vatandaşım ne alakası var ki oyunla
Ahahadhas eğleniyorum ya üf :( ne ise anladım
Eğlenelim ya o anlamdaysa devam✌🏻✌🏻
Kendi yüklediğim 32 uygulama varmış
İşime yarayacak 3/5 vardır.
Sistem uglumalari dışında toplasan 10 tane vardır
Bende tam 67 uygulama var
11 tane
18 taneymis.