Polis kendi numarasindan ararmi?

Arkadaşlar pazartesi günü beni polis aradı+90 numaradan ilk başta inanmadım ama sonra WhatsApp ta konuşmalarımız geçti yine inanmadım benim adımı ve 2. Adımi söyleyerek bu sizmisiniz dedi bende bana soy ismimle gekin siz polis falan değilsiniz dedim bana dediği kelime su İstanbul başakşehir polis merkezine gelin hakkınızda suçlama var dedi ben dedim Antalya'da oturuyorum ne işim olur orayla dedim bana sonra dedi TC ni ver vermedim sen polis Degilmisin bul dedim öyle bir yetkim yok dedi bu arada şikayet konusuda başkasının tcsini yaymişim ama suç bana ait değil sonra buna inanmak için görüntülü aradım ve konuştuk bana şikayet kağıdını gösterdi ben ve 2 arkadaşı şikayet etmişler ama o çocuklarında tanımıyorum * eden kisiyide tanımıyorum polis bana dedi adresini ver dedi ikamegahina yollayım ihbar kağıdını dedi ben çalıştığım yerin adresini verdim İstanbul'dan Antalya'ya hala bekliyorum kağıdı 2 gün oldu ama bu polis olamaz çok şüpheliyim öyle bir se olsa beni Antalya şubeden ararlar ama suç bana ait değil ve bu arada polis benim oturduğum yeri ve TC mi rahatça bulur ama bu bulmuyor sizce bu işin sonu ne olur?

Polis kendi numarasindan ararmi?