Reklamsız izlemek için Youtube aboneliği almak sizce mantıklı mı?

Reklamsız izlemek güzel, abonelik ücreti ödenir.
Para vermediğiniz bir YouTube kalmıştı gerek yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Reklamsız izlemek için Youtube aboneliği almak sizce mantıklı mı?

kişiden kişiye değişir bir durum bazı insanlar için o miktar çok da cüzi bir miktardır önemsemez bile öder geçer bazıları ise biliyorsunuz ki Adblock tarzı uygulamalar kullanarak reklamların önüne geçiyor.
Bazıları ise reklamsız izleyim fakat adblock gibi uygulamalar kullanmaya gerek yok sonuçta bir yerde adamlarda bize bir hizmet sunuyor 3-5 kuruşun lafı olmaz öderiz bakış açısıyla yanaşıyorlar.
Korsan oyun almak yerine parasını verip oynamak gibi bir duruma benziyor aslında olay kişiden kişiye, bakış açısından bakış açısına değişir.
zaten çok fazla kullanıcıları var bu tarz platformların o yüzden abonelik ücretlerini çok yüksek tutmazlarsa pek kullanıcı da kaybetmezler şahsen.
Bilgisayar için reklam engelleyiciler var hatta telefondan da çözülebiliyordu bu tür sorunlar ama mobil uygulama üzerinden olmuyordu.
Ben gereksiz buluyorum bu tür şeylere para ödemeyi.
Yani altı üstü üç beş dakikalık reklamları geçmek için para vermeyi tercih etmem şahsen ama tamamen paralı olursa YouTube kendini bitirir böyle bir gerçek de var.
Cevap
11Cevap
Gerekli. Sonuçta güzel bir hizmet alıyorsun. Ben 1 yılı geçik Youtube Premium kullanıyorum.
Reklam engelleyici kullan bence
Ben de gereksiz buluyordum ama Google Anketler bakiyemle ödüyorum, gayet keyifliymiş. :D
Tavsiye ederim herkese. :)
Gereksiz Zaten Reklamları kapatma Seçeneği var
Youtube Vanted kurdum ben reklam falan izlemiyorum. Reklamsız bütün videoları izliyorum. Hatta Youtube'yi alta alıp müzik dinleyerek oyun oynuyorum.
brave sayesinde yıllardır reklam görmüyorum :)
Para veremediğiniz bir YouTube kalmıştı gerek yok
Bilgisayara reklam engelleyici indirdim. Para vermiyorum
Premium kullanıyorum gerek yok boş boş reklam izlemeye
Gerek yok, her sey ucretli zaten.
Bence mantıklı çok bir ücreti yok.
Ben premium kullanıyorum
Para vermediğiniz bir YouTube kalmıştı gerek yok.
Gereksiz bence.
Gereksiz
vala odemiyom ama reklamlar delirtti
Hayır ben beleş izliyom
Ad block 😁
Her bk niye para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?