Arkadaşlar telefonumun sesi bozuktu. Biri beni aradığında ses gelmiyordu. O yüzden telefoncuya görürdüm. Telefoncu telefonun düzelip düzenlediğini konturol etmek için kendi numarasını benim telefonumdan aradı. Neyse telefonuda böyle oldu
O günden sonra telefonumun rehberinde numaram , onun numarası gibi gözüküyor. Yani rehber kısmında kendi numaramı öğrenmek istediğimde telefonum benim numaramı göstermek yerine onun numarasını gösteriyor. Acabaa diyorum bu kötü bir şey mi? Yani bence anormal

Arkadaşlar acaba o bilerek mi yaptı bunu yani ne bilim telefon işlerinden anlamam. Belki bu cihazıma ulasabildiginin bi göstergesi falandır. Nedir bu?
Telefoncu da o gün bana baya yürümüştü. Numarasını o zaman kaydettim ki beni ararsa onun aradığını bileyim yani. Hiç sağlam birine benzemiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence bilerem yaptı, düzeltmek istiyorsanız düzenle kısmından düzeltin
bide ararsa eğer bir erkek açsın bakalım tekrar araya bilecek mi
Ya ama bu onun niye işine yarayacak. Yani ne diye yaptı bunu
adı üstünde yavşamak
Tamam da bana bu şekilde nasıl yavsayabilir. Kendisi telefoncu acaba bunu yaparak mesela bana gelen mesajlar onun da mı telefonuna gidiyor yani ne bilim. Numara orada duruyor endişelenmeye başladım. Çünkü dukkandayken bile bana baya yürüdü
Instagram veya diğer sosyal medya hesaplariniza bakın,+ Instagram nickinizi değişin, yardım lazımsa sora bilirsiniz benden
Yani düşünüyorum bunu bilerek yaptığı kesin ama ise yaramayan bir şeyi bi insan niye yapar. Kesin bunu yaparak işine yarayan bir şeyi yapmış oldu. Ama çözmeye çalışıyorum çözemiyorum. Kendi numarasını oraya yazmak ne ise yarayabilir ya
siz yüz verdiniz mi? öyleyse nosunu yazmış sizden aramanızı bekliyor, dediğim gibi ararsa o sizi erkek açsın
yani, silebilirsin. kendi nosunu bilerek bırakmış o belli. takip edemez, uygulamalara ve gizli uygulamalara ayarlardan bak, bilmediğin kullanmadığın uygulama varsa sil
Telefonumda instagram whatsapp bir de diyet uygulaması var o kadar
gizli uygulama olamaz mı? kurt düşüreyim bi :)
Gizli uygulama oluo olmadığını nasıl öğrenicem
news.androidliste-tr.com/.../
Mesaj vs attı mı sana
Ya beni yabancı numara arıyor da. Hiç aklıma gelmedi arayan numaraları onun numarasıyla karşılaştırmayı. Zaten wpden belki yazar diye engellemiştim çünkü bana aleni aleni yürüdü. Ama numarasını oraya yazarak neyi elde etmiş oldu onu anlamaya çalışıyorum. Bir işe yaramasaydı o numarayı yazmazdı herhalde. Acaba benim mesajlarım onun da mı telefonuna düşüyor falan diye düşünüyorum
Sanmam ya engellediysen tamam
Ya ben yine de gidip başka bir telefoncuya sorucam
Git sor reis😅ama sanmıyom bişe olacağını
Değiştirebilirsin kendi numarani yazarsn
Olmuyor hiçbir şekilde değiştirmeye çalıştım. Ayarlara girdim olmadı
Numara üzerine tıkla ordn yapabilirsn
Olmadı kac gündür deniyorum her yere bastım
Kişi ayarlarında kendi numaram diye yer olur ordn değiştirirsin