Telefonuda böyle bir şey oldu?

Arkadaşlar telefonumun sesi bozuktu. Biri beni aradığında ses gelmiyordu. O yüzden telefoncuya görürdüm. Telefoncu telefonun düzelip düzenlediğini konturol etmek için kendi numarasını benim telefonumdan aradı. Neyse telefonuda böyle oldu

O günden sonra telefonumun rehberinde numaram , onun numarası gibi gözüküyor. Yani rehber kısmında kendi numaramı öğrenmek istediğimde telefonum benim numaramı göstermek yerine onun numarasını gösteriyor. Acabaa diyorum bu kötü bir şey mi? Yani bence anormal

Arkadaşlar gördüğünüz gibi. "Ben" yazan kısimda benim numaramin gözükmesi gerekirken onun numarası gözüküyor
Arkadaşlar gördüğünüz gibi. "Ben" yazan kısimda benim numaramin gözükmesi gerekirken onun numarası gözüküyor

Arkadaşlar acaba o bilerek mi yaptı bunu yani ne bilim telefon işlerinden anlamam. Belki bu cihazıma ulasabildiginin bi göstergesi falandır. Nedir bu?

Telefoncu da o gün bana baya yürümüştü. Numarasını o zaman kaydettim ki beni ararsa onun aradığını bileyim yani. Hiç sağlam birine benzemiyor

Telefonuda böyle bir şey oldu?