evet Şu an kullanıyorum işimi görüyoru ne maksatla kullandığına bağlı. oyun oynamıyorum. oynasamda kaldırıyor destekleyici orjinal programı var. genelde mesajlasmak alo demek ve mailleri kontrol için kullanıyorum. şuana kadar benı üzmedi.. kamerasıda gayet güzel 48 mp kamerası var. portre özelliği felan gayet güzel çekiyor
yaklasık 1 senedir kullanıyorum bozulmassa kırılmassa basına her hangı bir şey daha gelmezse 2 sene daha kullanırım. bu 2 sene süresinde ihtiyaçlarımı karşıladıgı sürece degiştirmem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Huawei kullanıyorum
Apple başkadır candır.
Kullanışlı mi
samsun kullanıyom a otuzki
Kullanışlı mi
evet çossel
a74 oppo
Şu an kullanıyor musun
evet Şu an kullanıyorum işimi görüyoru ne maksatla kullandığına bağlı. oyun oynamıyorum. oynasamda kaldırıyor destekleyici orjinal programı var. genelde mesajlasmak alo demek ve mailleri kontrol için kullanıyorum. şuana kadar benı üzmedi.. kamerasıda gayet güzel 48 mp kamerası var. portre özelliği felan gayet güzel çekiyor
fiatıda çok değil diye biliyorum ben alırken 4 küsür bantdaydı
Memnunsan kac sene daha kullanırsın
yaklasık 1 senedir kullanıyorum bozulmassa kırılmassa basına her hangı bir şey daha gelmezse 2 sene daha kullanırım. bu 2 sene süresinde ihtiyaçlarımı karşıladıgı sürece degiştirmem.
Bence gereksiz harcamaya hic gerek yok ne gerek var işini görür dostum
şu an için görüyor ama ilerde yetmez ne bilim yavaşlar mavaşlar bilemem şimdi :D ama kafamda 1-2 sene daha kullanmak var memnunum
Yani kullanabilecegin kadar kullan
aynen öyle
Samsung.
Neden kullanışlı mi
Evet kullanisli. Rahmetli dedemin hediyesiydi.
Allah razı olsun diyorsundur. Bu arada Allah rahmet eylesin
Diyorum evet. Tesekkurler.
İphone 12 kullanıyorum
Kullanışlı mı