İnternet & Teknoloji Youtube da aramadığım kelimeler çıkıyor neden olabilir? Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Youtube da son zamanlarda aratmadığım şeyler karşıma çıkıyor, neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Youtube da aramadığım kelimeler çıkıyor neden olabilir? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Walking Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Başka bir yerde oturumun açık olabilir, bilgisayarda falan 0 2 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Bilgisayarda açık sadece ama onu da 67 gündür kullanmıyorum Yorumla Walking +1 yıl Öyle olur başka türlü zannetmiyorum, olmaz yani, bilgisayara giren oluyordur Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. bende de var saçma 1 1 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Yani burdaki herkes hacklenmedi youtube'un mallığı hepsi dimi 🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun aynısı bende de oluyor ya 1 3 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Az önce je veux dinledim ve önerilenlerde zaz je veux çıktı girip çıktığımda gitti hep böyle oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bu yutubun algoritmasını s Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Paranoya var bende ya bende skiyim😭 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Biri YouTube. Hesabına giriyor. Olabilir 0 1 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Ama hesabım iki korumalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka bir yerde oturumun açık olabilir, bilgisayarda falan
Bilgisayarda açık sadece ama onu da 67 gündür kullanmıyorum
Öyle olur başka türlü zannetmiyorum, olmaz yani, bilgisayara giren oluyordur
bende de var saçma
Yani burdaki herkes hacklenmedi youtube'un mallığı hepsi dimi 🥺
Bunun aynısı bende de oluyor ya
Az önce je veux dinledim ve önerilenlerde zaz je veux çıktı girip çıktığımda gitti hep böyle oluyor
Ben bu yutubun algoritmasını s
Paranoya var bende ya bende skiyim😭
Biri YouTube. Hesabına giriyor. Olabilir
Ama hesabım iki korumalı