Boyum 1.74 kilom 64. Vücudum çok iyidir
Yüzüm de çok güzel. Herkes ikisini de çok beğeniyor. Netten konuştuğum bir abi vardı, ona sıkıntılarımi anlatınca, o da "aşırı güzelsin, yerinde olsam onlyfans açar para kazanırdim, burada tanistigim insanlara beleşe nude atacagima" dedi.
Onlyfans diye bir şey varmış netten baktım ama nedir net anlayamadım. Tam olarak nedir ve cidden para kazanıliyor mu? Yüzümü atmadan sadece vücut ile oluyo mu o işler? Ve ne kadar kazanıyor ortalama veya vasat kullanıcılar? Yayınlanan video veya resimlere noluyor? Üyelik ve resim siliniyor mu kolayca? Ayrıca anlamadığım nette tonlarca bedava açık saçık foto video vs varken, buna kim niye para verir? Bilen bilgilendirsin pliiiiisss
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben erkek olmama rağmen aylık onlyfans gelirim ortalama 500-600 dolar civarı işte ordan hesabını yap
Ne atıyorsun ki de o kadar para alıyorsun
Vücudumu atıyorum
Bu kafayla girip para kazanamayan ama nude'ları ortalıkta dolaşan bir sürü insan var. Her giren para kazanmıyor haberin olsun.
Ya bn güzelliğime güveniyorum ama işte para işin içine girince diğer para babaları torpillilerine yer verir, bn arada kaynarim diye korkuyorum. İşte dediğin şeyden korkuyorum. Napmami önerirsin.
Üzgünüm, sana önerecek bir fikrim yok. Vereceğim fikirlerle birinin hayatını etkilemek istemiyorum
Anlıyorum.. neyse artık.. yüzümü göstermiycem ztn. Sevdiğim bir çocuk var, severek ayrıldık. O görsün istemem, gerisi çok da mühim değil doğrusu..
Yüz göstermeyeceksen o fikri zaten unut yok öyle bişey :)
eğer bana mesaj atarsan ben sana yardımcı olabilirm
Konuştuğum abi dediğin kişinin mq. Verdiği çözüme bak.
Biraz değişik biri.. yani para her şeyden önemli görüyor
Sence önem li mi?
Belki para kazanırsın ama neler kaybettiriyor kim bilir
Elbette her şey değil ama birçok kapıyı para açıyor, birçok ayıbı para örtüyor. Paran kadar değer gördüğün bir devirde insanin aklı kaymiyor değil desem yalan olur.. çok yoruldum cidden.. 3 dil biliyorum anadilim gbi çünkü doğma büyüme Almanya bn (sonradan temelli dönüş yaptık). Üni okudum, iyi puan aldım KPSS'den falan ama korona sonrası atamalarimiz düştü. Geleceğe dair bi garantim yok. Çünkü Türkiye'de her şey ve tüm dengeler değişebiliyor.. ayrıca düzgün iş girsen bile influencer vb tarzı insanların saçma sapan içeriklerinin bile 1 günlük kazandığı, senin 1 aylığına denk düşüyor.. bunlar çok kafamı karıştırdı.. bir de çevreden çok diyen oluyo yerinde olsam şöyle böyle yapardım vs.. derken inan aklim allak bullak oldu.
Bir çok kapıyı açması ilerde senin büyük travmalar yaşamanı mazur göstermez. Yinede kendin bilirsin. Onlyfans denilen şey şimdi iyi para kazandırıyor ama bir gün kapitalist sistemde olduğu gibi oda bitip gidecek geride senin mahcubiyetin kalacak. Sokakta yüzüne bakmayacağın eli bir taraflarında olan kişilere içerik üreteceksin, ya çevremdekiler kimliğimi bilirse korkusu yaşayacaksın. Bedenin senin bedenin olmaktan çıkacak.
Yinede sen bilirsin
Peki sen nude filan atıyor musun?
Çok haklısın aslında.. o yüzdem karşı argüman sunamiyorum sana.. bunu iyi düşünmek lazım çünkü şimdiye dek hep düzgün yaşadım.. teşekkür ederim..
Eski sevgilime atıyordum.. daha da kimse atmadim
Sen düzgün yaşamaya devam et. Para pul hepsi gelip geçici şeyler ama para kazanmak için yapılan pekte doğru olmayan şeylerin hasarı çok büyük oluyor. Allah düzgün kalmaya çalışanların yardımcısıdır. Mesela en basiti şimdi sana çok büyük dert sıkıntı gibi gelen şey 1 sene sonra o kadarda büyük dert sıkıntı gibi gelmeyecek.
Sna niye mesaj atamıyorum
1 xper olduğun için olabilir. Takip et istersen ben sana mesaj atıyım
Online fans a ünlüler bile zor giriyolar... Oraya girmek çok zor diye biliyorum
Neden? Normal bı site değil mi ki
Tabi ama nicki minaj Barbara Palvin Beyonce Türk olarakda birçok ünlü ve ileri düzey tanınan insanlar gibi rakiplerin olacak orada ve o tarz insanlar hem ünlüler falan. Yani kaydolursun ama sonrasında kaybolursun... Bildiğim bu kadar
Onlar da mi nude atıyor:) çok tuhaf
Sjsjs amaç nude değil ki orada
Amac ne o zmn:)) bn olayı anlayamadım bir türlü
Amaç en güzel en popüler en çok tercih edilen olmak işte
Uyelik olaylarini bilmem ama kullanicilarin ozel isteklerine cvp vermelisin
Ne gbi misal?
Onlara ozel kiyafet onlarin istedigi fanteziler vs
ilk başlangıç için yardımcı olabilirim istersen, dm'den sorabilirsin.
ama ilerki sseviyeler için taktikler için gerisini sen çözmen lazım.. vücudunu beğenirsem belki bi kaç taktik veririm ama ahahaha
Onlyfans ı bilmiyorum güvenilir mi ama kendin bulduğun yabancı biriyle bunu yaparsan iyi para kazanılıyor.
Dolar üzerinden kazanıyorsun
Sen takip ediyor musun
Duydum
Bn de Sadece duydum, herkes bir şey diyor işte.. Instagramdan farkı ne ki madem amaç takipçi kasmaksa ve popüler olmaksa
Twitch biliyor musun
Yok, o ne
adam haklı bu arada partner arıyorsan ulaşabilirsin bu işe girmek istiyorum profosyonelce olması için elimden geleni yaparım
onlyfans hesabını etkili ve mantıklı bir şekilde kullanırsan gerçekten çok iyi paralar var. Eğer bu konuda yardım lazımsa mesaj atabilirsin
Bilmem, bir bakayım değer eder mi
Önce Twitter'da isim yapman gerek
Ben de açıcam
Buraya yaz gelişmeleri:) haberdar olayım..
daha farklı yollar var o. f ye düşüp heryerde gezmesin fotolarınız kullanıcı adından arat zaten üye olmadan bulunuyor fotolar. Özel birleri olmalı
Banada