İnternet & Teknoloji Siz Twitter’da 8$ karşılığında mavi tik alır mıydınız? sakiralraw Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Alırım Değer 👍 Almam Değmez 👎 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz Twitter’da 8$ karşılığında mavi tik alır mıydınız? Cevapla Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Tek seferlikse alırım her ay içinse almam 0 1 Yorumla sakiralraw +1 yıl Alıp istediğin zaman abonelik iptali yapabilirsin
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aklım yerinde çok şükür. İşim olmaz adamlar zaten bizim üzerimizden tonlarca para kazanıyor, bu extra slaklığa girer artık 0 1 Yorumla sakiralraw +1 yıl Bence de ama denemekte fayda var ne işe yaradığı veya yarayıp yarayamadığı Yorumla
BerfinCennet1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Aylık kim 18$ verir ya 0 3 Yorumla sakiralraw +1 yıl Öyle deme şimdiden veren oldu tanıdığım Yorumla BerfinCennet1 +1 yıl Ben kullanmıyorum bile gereksiz Yorumla sakiralraw +1 yıl Bende yüklü ama çok nadir giriyorum yaaa Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne işime yarıcak 0 1 Yorumla sakiralraw +1 yıl Orası tercih meselesi avantajları da var dezavantajları da var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tek seferlikse alırım her ay içinse almam
Alıp istediğin zaman abonelik iptali yapabilirsin
Aklım yerinde çok şükür. İşim olmaz adamlar zaten bizim üzerimizden tonlarca para kazanıyor, bu extra slaklığa girer artık
Bence de ama denemekte fayda var ne işe yaradığı veya yarayıp yarayamadığı
Aylık kim 18$ verir ya
Öyle deme şimdiden veren oldu tanıdığım
Ben kullanmıyorum bile gereksiz
Bende yüklü ama çok nadir giriyorum yaaa
Ne işime yarıcak
Orası tercih meselesi avantajları da var dezavantajları da var