İnternet & Teknoloji Micro adapter ne işe yarıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar odamda şoyle bir sey buldum. Ne bu bilen soyleyebilir mi Güncellemeler+1 yıl Teşekkurler cevaplarıniz için🙏 Micro adapter ne işe yarıyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Küçük sdş kartı bir nevi büyük sd karta çeviriyor. Haitta çoğu bilgisayarda bunun soketi var. böylellikle sd kartı bilgisayara takabiliyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eskiden telefonlarda hafıza kartı önemli bir parçaydı ve o hafıza kartını bu adaptör aracılığıyla bilgisayara bağlayıp veri aktarımı yapıyoduk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mikro ekmek doğrama makinesi. Kullanmadığınız zaman lock tuşunu aşağıya çekin bir yerinize zeval vermesin. 0 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ona hafiza karti takiliyor. Bilgisayara baglamak icin binevi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen oyleymiş giriş yeri de varmiş. Yeni ogrendigim icin fark etmemistim Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fotoğraf makinelerinde ve dizüstü bilgisayarlarda işe yarıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Hafıza kartını bilgisayarda kart okuyucu bölümüne takmak için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
BuMuyduYanii Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl İçine hafıza kartını sokup bilgisayara sokabiliyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
burak18965 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Trolmu yapıyorsun yoksa dalgamı geliyorsun ((? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden dalga geçiyim. Bilmemem gayet olağan bir sey? Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 380 cevap paylaştı. Mini kartı PC ye aktarmak için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. Hafıza kartı değil mi o 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleymiş, bilgisayar için Yorumla 44asi44 +1 yıl Yani benzettim 😃😃 sadece tuttu ama Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla 44asi44 +1 yıl Bazen arada oluyor bu sıralar tutturma oranım yüksek 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Küçük sdş kartı bir nevi büyük sd karta çeviriyor. Haitta çoğu bilgisayarda bunun soketi var. böylellikle sd kartı bilgisayara takabiliyorsun
🙏🙏
Eskiden telefonlarda hafıza kartı önemli bir parçaydı ve o hafıza kartını bu adaptör aracılığıyla bilgisayara bağlayıp veri aktarımı yapıyoduk
🙏🙏
Mikro ekmek doğrama makinesi. Kullanmadığınız zaman lock tuşunu aşağıya çekin bir yerinize zeval vermesin.
Ona hafiza karti takiliyor. Bilgisayara baglamak icin binevi
Aynen oyleymiş giriş yeri de varmiş. Yeni ogrendigim icin fark etmemistim
Fotoğraf makinelerinde ve dizüstü bilgisayarlarda işe yarıyor
🙏🙏
Hafıza kartını bilgisayarda kart okuyucu bölümüne takmak için
🙏🙏
İçine hafıza kartını sokup bilgisayara sokabiliyorsun
🙏🙏
Trolmu yapıyorsun yoksa dalgamı geliyorsun ((?
Neden dalga geçiyim. Bilmemem gayet olağan bir sey?
Mini kartı PC ye aktarmak için
🙏🙏
Hafıza kartı değil mi o
Evet öyleymiş, bilgisayar için
Yani benzettim 😃😃 sadece tuttu ama
😂😂
Bazen arada oluyor bu sıralar tutturma oranım yüksek 😃