İnternet & Teknoloji Arkadaşımın hesabına girmiştim ve anlamış napıcam şimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napıcammmm ss atmış ıphone giriş diyeeeeee Güncellemeler+1 yıl Instagram hesabıı Güncellemeler+1 yıl Ben girmedim desem yer mi Arkadaşımın hesabına girmiştim ve anlamış napıcam şimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Yapıcak bırşey yok geçmiş olsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu kötü bişey sence Yorumla emrecn34 +1 yıl Tamamen guvensızlık Yorumla Soran +1 yıl Ama şifresini verdi bana biliyo şifresini bildiğimi. Yine de mi Yorumla Soran +1 yıl Dedim ki ben zaten sana bildirim gideceğini biliyodum yakınız dostuz sorun etmezsin diye düşündüm zaten 1 dk den az durdum sana da dicektim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Sen naneyi yedin mi 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Çok fena hemde Yorumla Soran +1 yıl Ben girmedim desem inanır mı Yorumla Moongirl82737374 +1 yıl Sen olduğun ne belli belki başka iphone Yorumla Soran +1 yıl Ben girmedim dicem ama benim şifreyi bildiğimi biliyo şifreyi unutmuşum diyim mi Yorumla Soran +1 yıl Ben girmedim diyim Yorumla Aliii12306 +1 yıl Kanka itiraz et Yorumla Soran +1 yıl Oha görüşmeyelim bi süre yazdı Yorumla Aliii12306 +1 yıl Kanka bi çocuğu merak ettim engelliydim senden baktım de Yorumla Soran +1 yıl Yazışmalarını okumamam gerekiyodu bi arkadaşımız benim haberimin olmamasını istediğini yazmış ve ben öğrendim bunu Yorumla Soran +1 yıl Okudum ama ben ve bana kızıyo Yorumla Soran +1 yıl Of napıcam Yorumla Aliii12306 +1 yıl Kanka yaz bana bi Yorumla Soran +1 yıl Sen yaz Yorumla Aliii12306 +1 yıl Yazamıyom ki yetmiyor Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Vay orsby vay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o Yorumla DontJohn +1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapıcak bırşey yok geçmiş olsun
Çok mu kötü bişey sence
Tamamen guvensızlık
Ama şifresini verdi bana biliyo şifresini bildiğimi. Yine de mi
Dedim ki ben zaten sana bildirim gideceğini biliyodum yakınız dostuz sorun etmezsin diye düşündüm zaten 1 dk den az durdum sana da dicektim
Nasıl?
kuzenim girmiş dersin.
Sen naneyi yedin mi
Çok fena hemde
Ben girmedim desem inanır mı
Sen olduğun ne belli belki başka iphone
Ben girmedim dicem ama benim şifreyi bildiğimi biliyo şifreyi unutmuşum diyim mi
Ben girmedim diyim
Kanka itiraz et
Oha görüşmeyelim bi süre yazdı
Kanka bi çocuğu merak ettim engelliydim senden baktım de
Yazışmalarını okumamam gerekiyodu bi arkadaşımız benim haberimin olmamasını istediğini yazmış ve ben öğrendim bunu
Okudum ama ben ve bana kızıyo
Of napıcam
Kanka yaz bana bi
Sen yaz
Yazamıyom ki yetmiyor
Vay orsby vay
Sensin o
Olur
neden girdin sebep