İnstagrama Malatya dan giriyorum, bazen giriş hareketlerinde benim telefonum ile başka bir şehirden girilmiş gösteriyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şifreni değiş ve doğrulama kodu koy sonrasında tekrar oluyorsa mail şifrene kadar değiş ve zor bir şifre koy. Eğer VPN ile girersende farklı konumlar gösterir ama telefonun konumuna dikkat et bazen bizim iPhone’lar saçmalıyor bende Malatya’da ya da Sivasta oluyor saçma yerlerde gösteriyor
Malatyadan giriyorum bazen kayseri gösteriyor bazen sivas.
Kayseri veya Sivasa daha önce hiç gittiğiniz olmuş muydu? Kayseri ve Sivası göstermesi Malatyanın ayrı ayrı yerlerinde bulunduğunuzda mı değişiklik gösteriyor veya Malatyada tam aynı noktada bulunsanızda bazen Kayseri bazen Sivas mı gösteriyor? Çok önemi var doğru yardımcı ol lütfen Allah için
Bunun sebebi yakın sunucuya bağlanıyor. O sebeple başka yerlerde gözükmen normal. Bu orada bulunduğun anlamına gelmez. O sebeple bunu bir delil olarak göremezsin. Bartın dan bağlanırken de Ankara yazıyordu mesela. Malatya sunucusu yoğun olunca mecbur yakın şehirlerdeki sunuculara atıyor.
Yok bunu biliyorum başka bir sebepten soruyorum sorduklarım hakkında cevap verebilir misin en doğru şekilde hatırlayarak benim için önemi çok büyük
Aynı noktada bulunsam da bazen sivas bazen kayseri bazen malatya gösteriyor. Hatta hatay ve Ankara gösterdiği bile oldu.
Peki ya Malatya ya da hep aynı olan başka bir şehri gösteriyorsa bu o an oraya gidildiği için veya daha önce en azından bir kez gidildiği için midir büyük ihtimalle? Çünkü bende Malatya dışında sadece tek bir şehri gösteriyor başka farklı hiçbir şehir göstermedi şu güne dek.
Ailemden birinin yanlış ve hayati çok yanlış karar vermemesi açısından önemli
İnstagram girdileri sunuculardan alır. Kullanıcının konumundan almaz. O nedenle buradan bulunan hiç bir sonuç delil niteliği taşımaz. Sunucu yoğunsa başka sunucuya aktarılır otomatik. Bazı şehirlerde de sunucu bulunmaz. Mesela Karabük Bartın. Buralarda direk Ankara sunucusuna yönlendirilir ve giriş Ankara 'dan gösterilir. Bulunduğu şehir büyükşehirse ve istisnasız sürekli orayı gösteriyorsa kuvvetle muhtemel oraya gitmiştir. Ancak değişken ise ya yolculuk halindedir ya da sunucular doludur. Bunu da anlamak bizim için imkansıza yakındır.
Evden girildiğinde devamlı olarak Malatya yazıyor, dışarıya çıkıp girildiğinde Gaziantep dışında başka hiçbir şehir yazmıyor. Belki bazen dışarda Malatya da yazabilir bu konuda çok net değilim. Kahramanmaraş, Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır daha yakın olmasına rağmen hiçbir zaman bu konumlarda göstermedi. Bu durumda ne düşünüyorsunuz?
Çünkü ana sunucular Ankara ve İstanbul'da. O sebepten ötürü sunucuya yakın yerlere atıyor eğer buradaki sunucular doluysa.
Evden girildiğinde devamlı olarak Malatya yazıyor, dışarıya çıkıp girildiğinde Gaziantep dışında başka hiçbir şehir yazmıyor. Belki bazen dışarda Malatya da yazabilir bu konuda çok net değilim. Kahramanmaraş, Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır daha yakın olmasına rağmen hiçbir zaman bu konumlarda göstermedi. Bu durumda ne düşünüyorsunuz nasıl bir durum vardır?
Çünkü dışarıda operatörün baz istasyonuna bağlanıyorsun ve operatör seni farklı sunucuya yönlendirebilir. Bildiğim kadarıyla baz istasyonlarına farklı portlar açılıyor ve onlar dolunca da ona göre atama yapılıyor.
Ankara ya Gaziantep’ten daha yakın Malatya çevresinde bi çok şehir var o yüzden soruyorum. Bu Gaziantep e o an gidildiği veya daha önce gidildiği ihtimalini yükseltir mi acaba?
Hayır yükseltmez öyle olmuş olsa ben bir yılda 20 kere gitmişimdir. Ancak hiç Antep gözükmedi bende. Sunucuları rahatlatmak için belki de mobil şebekeleri başka şehirlere aktarıyorlardır. Çünkü hem mobil hem ev interneti aynı sunucuya giderse bu sefer de o sunucu bunu kaldırmaz ve veri yolu dolar. Bu sefer herkes yoğunluktan dolayı başka sunucuya aktarılır ve siteye ulaşmada güçlükler ve gecikmeler yaşanır.
Yani bunu düşünmemdeki sebep hani 1. si niye devamlı olarak Gaziantep arada farklı bir şehire bağlantı olmuyor 2. si saydığım şehirler hem Malatyaya daha yakın hem bazıları İstanbul ve Adanaya daha yakın mesela sizin bile Sivas a vs bağlanmış. Bu yüzden diyorum şu ihtimal çok yüksek midir oraya daha önce gidildiği veya o an orada bulunulduğu ihtimali çok yüksek olmuyor mu bu durumda sizce? Kusura bakmayın çok sordum da sadece doğruyu görebilmek istiyorum o yüzden tam anlatabilmeye çalışıyorum
Cihazdan çıkış yap diyebilirsin sonra da şifre değişikliği.
Siz hangi şehirden giriyorsunuz? Malatya dan girdiğiniz oldu mu?
Hayır
İnstagram kullanmıyorum ama kullandığım dönemlerde benimde başıma geldi Malatya dan giriyorum Gaziantep Urfa falan çıkıyordu bazen
Yaşadım aynını
Malatya’dan girdiğinde mi yaşadın sen de? Nereyi gösterdi? ve senin telefonun ismi mi yazıyordu
Malatyayı yazıyordu da cihaz ismini hatırlamıyorum
Insgramdn takip edermisn beni
Yok kanka
Malatya dan girdiğiniz oldu mu? Nedenini anlamak için bir şey soracağım o sebeple soruyorum
Evet
Hangi şehri gösterdi?
Rize