İnternet & Teknoloji Tiktok kullanıyor musun? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tiktok kullanan karısından boşandı ve akli melekeleri yerinde değildir raporu istedi eğer verirlerse tiktokun ilk tescilli salağı olacak #tiktokyasaklansın Güncellemeler+1 yıl Diğerleri? Tiktok kullanıyor musun? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnsanımızın iki gram beyni vardı onuda tiktokta heba ediyor. Hic kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. 1 4 Yorumla beyt_16 +1 yıl Allah korusun kardeşim Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Ya yabancılar türk tiktokerlarin videolarını izliyorlar. Bizim avanaklarin yerine ben utanıyorum. Yorumla beyt_16 +1 yıl Beğeni uğruna her türlü rezilliği yaptılar Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Öyle valla amcalar dayılar teyzeler bile tiktokta artık. Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kullanmıyorum kullananların da çok kaliteli insanlar oldupunu düşünmüyorum 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Aklın yolu bir Yorumla
hop3less Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne alaka TikTok niye yasaklanmalı? 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Ne kadar canım var orada ondan 😅 Yorumla hop3less +1 yıl yok benim karşıma çıkmıyor öylelerikim neleri beğeniyorsa benzer videolar çıkıyor Yorumla beyt_16 +1 yıl Ben hiç kullanmadım bilmiyorum Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kullanmıyorum 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Adamsın 👍🏽 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır kullanmıyorum
İnsanımızın iki gram beyni vardı onuda tiktokta heba ediyor. Hic kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.
Allah korusun kardeşim
Ya yabancılar türk tiktokerlarin videolarını izliyorlar. Bizim avanaklarin yerine ben utanıyorum.
Beğeni uğruna her türlü rezilliği yaptılar
Öyle valla amcalar dayılar teyzeler bile tiktokta artık.
Kullanmıyorum kullananların da çok kaliteli insanlar oldupunu düşünmüyorum
Aklın yolu bir
Ne alaka TikTok niye yasaklanmalı?
Ne kadar canım var orada ondan 😅
yok benim karşıma çıkmıyor öyleleri
kim neleri beğeniyorsa benzer videolar çıkıyor
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum
Yoookkk
Kullanmıyorum
Adamsın 👍🏽