İnternet & Teknoloji Soğukta çalışmayan bilgisayara ne yapmam lazım? Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soğukta çalışmayan bilgisayara ne yapmam lazım beyler? Güncellemeler+1 yıl Yarım saat ısıtınca açtım beyler ve hanımlar Soğukta çalışmayan bilgisayara ne yapmam lazım? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum soğuktan bilgisayarın çalışmamasıda neymiş :D 0 1 Yorumla Descartes01 +1 yıl Knk demek ki oluyor. Yani eski bilgisayarımı yazın Shop yaparken kapanıyordu. Şimdi ki bilgisayarım soğukta açılmıyor Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elektrikli soba koy altına 0 4 Yorumla Descartes01 +1 yıl Koydum ısındı sonrasında çalıştı zaten. Ama ilginç olan şey soğukta niye çalışmıyor ya Yorumla Amanoof +1 yıl Üşümüş ben de üşüyünce çalışmıyorum Yorumla Descartes01 +1 yıl Teknik bir açıklama beklerdim. Djddk Yorumla Amanoof +1 yıl Ben uzaylıyım sdsdsds Yorumla
_AYŞEN_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Bilgi sayrının macunu bitmiş olmasın 0 1 Yorumla Descartes01 +1 yıl Benim de aklıma geliyor. Ama bilgisayarımı kime emanet edeceğim. Bilgisayar çalıştı cpu yüzde 2 deydi işlem yaparken yüzde 30 yükseldi. Yorumla
Catodoggy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evde doğalgaz yakman lazım 0 6 Yorumla Descartes01 +1 yıl Sorun doğal gaz yok evde Yorumla Catodoggy +1 yıl Soba yak o da yoksa evde kamp ateşi yak Yorumla Descartes01 +1 yıl Ne odun var ne yakacak çakmak var Yorumla Catodoggy +1 yıl Birader sen bitmişsin be Yorumla Descartes01 +1 yıl Hiç sorma birader imkanım olsa ismimi bitik birader yazacam. Keşke evimim halini görsen bana hak versin Yorumla Descartes01 +1 yıl Komşudan elektrik sobasını aldım. Kaç dakikaya açılır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Isıtıcı tut 0 4 Yorumla Descartes01 +1 yıl Teknik bir hatası mı acaba bilgisayarın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyledir büyük ihtimalle şaka bir yana. Eski mi Yorumla Descartes01 +1 yıl Geçen sene 1.800 TL verip anakart ekran kartı hdd yi sdd yaptım arkasına işlemcisini değiştirdim Yorumla Descartes01 +1 yıl şu an ısıtıcı buldum bir yerden ev ısındı bilgisayar açılmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum soğuktan bilgisayarın çalışmamasıda neymiş :D
Knk demek ki oluyor. Yani eski bilgisayarımı yazın Shop yaparken kapanıyordu. Şimdi ki bilgisayarım soğukta açılmıyor
Elektrikli soba koy altına
Koydum ısındı sonrasında çalıştı zaten. Ama ilginç olan şey soğukta niye çalışmıyor ya
Üşümüş ben de üşüyünce çalışmıyorum
Teknik bir açıklama beklerdim. Djddk
Ben uzaylıyım sdsdsds
Bilgi sayrının macunu bitmiş olmasın
Benim de aklıma geliyor. Ama bilgisayarımı kime emanet edeceğim. Bilgisayar çalıştı cpu yüzde 2 deydi işlem yaparken yüzde 30 yükseldi.
Evde doğalgaz yakman lazım
Sorun doğal gaz yok evde
Soba yak o da yoksa evde kamp ateşi yak
Ne odun var ne yakacak çakmak var
Birader sen bitmişsin be
Hiç sorma birader imkanım olsa ismimi bitik birader yazacam. Keşke evimim halini görsen bana hak versin
Komşudan elektrik sobasını aldım. Kaç dakikaya açılır
Isıtıcı tut
Teknik bir hatası mı acaba bilgisayarın
Öyledir büyük ihtimalle şaka bir yana. Eski mi
Geçen sene 1.800 TL verip anakart ekran kartı hdd yi sdd yaptım arkasına işlemcisini değiştirdim
şu an ısıtıcı buldum bir yerden ev ısındı bilgisayar açılmıyor