Nerden hat alabilirim? Acik hat var mi?
Hangi hatti önerirsiniz?
En fazla 1 ay kullanacagim, hangi paketi önerirsiniz?
Internet GB önemli
Tesekkür ederim🙏🏼
Nerden hat alabilirim? Acik hat var mi?
Hangi hatti önerirsiniz?
En fazla 1 ay kullanacagim, hangi paketi önerirsiniz?
Internet GB önemli
Tesekkür ederim🙏🏼
Direk BİM marketten al hepsinden daha ucuz sonra kırar atarsın şebeke her yerde çeker hiç merak etme diğerlerinde çok uğraşırsın paket yap bilmem ne bunda hazır
BİM satiyor mu? Bilmiyorum
Ne kadara? Tam olarak adi ne paketin?
Birde hatti nasil aciyorum?
165 lira içinde her şey var sen sıfır alıyorsun ertesi gün açılır belki aynı gün merkezi yerde git bime halledersin alt yapısı Türk telekom zaten sen hattı aldığında içindekiler yeter paket almana gerek yok ben hat alıcam de yeter neresine geleceksin istanbulun
Sadece hat alcammi diyorum belirli bir ismi yokmu?
Kac gb Internet var?
Paket yapılıyormuş ama çok kolay linke tıkla bilgiler var www.bimcell.com.tr/.../tarife-ve-paketler.aspx
www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx
Mesela bu dost mega paketini aldigimda öncesinde hat mi almam gerekiyor yoksa hepsi bir mi
Hattı alıyorsun sonra direk mesaj atıyorsun paket oluyor ama hat aldığında hediyesi var diye biliyorum sorarsın kasiyere her yer BİM zaten kazıklanırım diye düşünüyosan ben gelirim aynı şehirdeyiz
Yok BİM zaten bildigimiz market kaziklama olmuyor devamli alisveris yapmistim
Sadece daha önce almadigim icin nasil almam gerektigini bilmiyorum
yani önce hat anliyorum 165 tl
Acilmasi 1 gün sürüyor sonra ayri Paket yüklüyorum dogrumu anladim
Doğru anladın da hattı alırken sor büyük ihtimal hediye var içinde onlar yeterse boşuna bir de paket yapma anladın mı
tamam tesekkürler önce hatti alirim 1 gün beklerim belli olur zaten hediye olup olmadigini
Sen utangaç biri misin ben hat almak istiyorum derken sonrasında içinde hediye var mı diye soramıyor musun bir de Türk kimliğin olmalı yanında haberin olsun
Utangaclikla ne alakasi var sacmaladin farkindaysan.
Gec varacagim o saate ugrasamam alir ertesi gün görürüm zaten
Akşam 9 dan sonra gelirsen alamazsın hattı zaten saçmalamakla alakası yok iyi tamam başka sorun olursa sor yardımcı olurum her türlü yol mekan falan hallederiz
Türk nufüs cüzdani var senelerdir kullaniyorum zaten
Kart seklinde kimlik degil
T. C kimlik numarası var mı yani
Var nufüs cüzdani bu sekilde
www.google.de/search
Bunu da değiştirsen iyi olur süresi bitecek çünkü
Ne zamana btiiyor?
Sorun olmaz dediler aramistim
Bu yılın sonu diye biliyorum ehliyetleri uzattılar da kimlikler bu yıl son olabilir istersen şipşak randevu alırız sorun etme
Tesekkür ederim bilgi icin
Döndügümde hallederim zaten 1 ay sonra tekrar gelecegim İstanbul'a sorun olmasin
Rica ederim her türlü bilgi için ulaşabilirsin geldiğinde haber ver sağ salim gel
Cevap
10Cevap
Turk telekomda bol internetli bir paket alabilirsin açık hat bulabileceğini sanmıyorum ama bir iki güne aktive oluyor
Hangisini önerirsin? Ücretleri nasil?
Hemen acilmiyormu hat yani hemen kullanamiyormuyum
İnternetten bakabilirsin ücretine tarifesine bir sürü tarife var
Açık hat olayları yok kontörlü bir hat al 1 aylık paket yaptır
Hangisini önerirsin?
Kalite olarak Turkcell fiyat olarak Türk Telekom
Ön ödemeli yani kontörlü hat almanı öneririm. Vodafone'dan gayet memnunum operatör olarak bunu tavsiye ederim.
Tam olarak hangisini önerirsin?
Taahhütlü tarifem olduğu için ön ödemeli paketler hakkında pek bilgim yok. Telefon hattı dışında, yanına kalın kıyafetler almanı öneririm. Winter is coming. :)
Bir önceki sorumda Trenchcoat yeterli dediler?
Cokmu soguk? Kalin kisilik ceket fazla gelmezmi?
şu an pek fena değil. Fakat yaklaşık bir ay kalacağını söylemişsin. Soğuk kendini hissettirmeye başladı. Özellikle gece gezmelerine çıkacaksan ceketini de getir derim. Hasta olmanı istemeyiz. Nereden geleceğini sorsam çok mu şahsi bir soru olur?
1 hafta gelecegim sonra 1 ay sonra tekrar 1 ay gelecegim
Ne kadar kalacağından ziyade nereden geleceğini sormuştum ama olsun. :)
Afrika.
Ne kadar kalacagimi söylememin nedeni kiyafet yüzünden belki öneride bulunursun diye.
Bu gelişinde kalın getir. Son gelişinde daha ince kıyafetlerle gelirsin.
1 haftaligina trenchcoat yeterli olmazmi
Bir haftalığına yeterli olur fakat söylediğim gibi, geceleri yine soğuk oluyor. Eğer geceyi dışarıda gecireceksen ona göre tedbirli gel.
İstanbul neye geliyon ve neresine son soru nerden geliyon İstanbul’a dkkddkk
Telefoncudan alabilirsin her yerde var yazık bu soruyu çok mu düşündün vah vah ne kadar zor bir soru
Para vermene gerek yok avm lerim çoğunda İnternet var nasıl olsa bişeyler yiyip içiceksin büyük çoğunu dışarda kullanırsın
Açık hatlar güvenli değil
Tam adresine geldin :))
Ne icin geleceksin İstanbul'a?
Bi telefoncudan
Hangi semte geliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?