Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Arkadaşlar grafik tasarım programlarını rahatça çalıştırabilecek hızlı sağlam bir bilgisayar arayışındayım. Msı gf76 Katana sizce nasıl veya başka hangi bilgisayarları önerirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oyuncu bilgisayarları işini görecektir.
Bu güzel mesela www.teknosa.com/monster-abra-a5-v1675-i511400h-8gb-500gb-ssd-4gb-nvidia-gtx1650-windows-11-156-siyah-notebook-p-125037038
ben i7 16 gb bir pc düşündüm ama gerek yok mu sence şu an i5 8 gb kullanıyorum biraz hafıza ve kasma ile ilgili sorun var ve kasa kalitesi kötü o açıdan değiştirmeyi düşünüyorum başka ne önerirsin
Elbette daha yüksek özellikler senin için daha uzun ömürlü olacaktır. Bütçen varsa 16gb i7 aş tabi. :)
Bu özellikte önerebileceğin bir marka model var mı?
Bütçen varsa www.teknosa.com/monster-abra-a7-v1435-intel-core-i7-12700h-173-16-gb-ram-500-gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-3050-ti-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785352035
freedos ama güzel bende acer asus msı markalarını düşünüyorum sence iyi mi?
Msı al, asus da iyi :)
Teşekkür ederim bakalım birini alacağım :)
HP veya Acer da alabilirin 🙄
media markt teknosa iksinede baktım i7 olarak ikisinde de Lenovo var 27 bin oda sence iyi bir bilgisayar mı o para verilir mi?
www.mediamarkt.com.tr/.../...op-siyah-1220837.html
Son bir soru sorsam biliyorum bıktırdım ama fikrini almak istiyorum Asus Lenovo Monster bu üçlüden hangisi tercih edilmeli cevaplarsan sevinirim