Turkcell bayisinin çirkinliği?

Paket yaptırmaya gittim. Hattınızın 35 TL vergi borcu var bu yüzden hattınız kısıtlamada normal paket yükleyemiyoruz dedi vergi paketi yükeyelim dedi o ne dedim, böyle durumlarda tercih edilen bir seçenekmiş ayı dolunca iptal edebilir mişim dedi benim de acil pakete ihtiyacım olduğu için tamam dedim verdiği bu bilgiye inandım imzamı attım kimliği verdim o paketi yaptırdım. Ama altından başka şeyler çıktı. Vergi paketi adı altında beni faturalı yapmışlar, müşteri hizmetleri aradım vergi paketi diye bir şey yok dedi 3 ayrı kişi bunu söyledi, dedim tamam fatura yı iptal edelim edince de normal hatta geçtiğimde 50 tl lik Bi paket tanımlanacak mış o da zorunluymuş. Anlayacağınız bana eksik ve yanlış bilgiler verilerek usulsüz bir şekilde faturalı yaptılar. O paketi bana yaparken deseydi ki faturalı ya geçiş yapıcak sınuz ben de kalsın kolay gelsin der çıkardım. Sinirimden duramıyorum. Normal paket için gittim 50 tl lik Bi paket yapacak tım vergi paketi 70 tl olanı almak zorunda kaldım, 35 TL vergi borcum faturalıdan çıkınca 50 tl daha ödicem yani 155 lira * oldu. Yarın gidip o kızları orada öyle Bi rezil edecem ki. Gerekirse yolacam
Turkcell bayisinin çirkinliği?