Çöpçatan sayfası da değil ama anlayamadım ınstadan birileri fotoğraf yolluyor kamu çalışanları askerler daha çok sonra o fotolar paylaşılıyor olayı ne o sayfaların oradan birini bulmak sağlıklı mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen kamuda mısın olabilir ama asker polisten uzak dur
Evet neden herkes bunu diyor hepsi mi kötü 🤣
Dediğin siteyi bilmiyorum ama baska mesleklerden bir sürü iyi insan var bekar bulunur oradan
Bak benim oturduğum yer komando tugayı yakınlarında oradan bir sürü asker gelip gidiyor yaşadığım merkez ilçede çok fazla var hatta hoşlandığım da vardı cesaret edemedim hem de askerler kötü deyip duruyorlar :/
Bak benim bacanak asker çok çektiriyor baldizima yakinen çok tanıdığım başka da var sen bilirsin
Aldatma mı şiddet mi yoksa başka bir şey mi
Hepsi var ya askerler farklı erkek erkeğe sürekli beraberler birbirlerini bozuyorlar psikolojileride iyi degil üniforma fizik falan hikaye nedir ya. Hepsi geçici
Sen ne memurusun
Öğretmenim
Sana öğretmen iyi gider işte miss. Bak ben eskiden memurlar. netde takılırdım orada çöpçatanlık oluyordu öğretmen mühendis çoktu ama instada olur
Bilmiyorum askerler çok çekici gelmeye başladı önceden öyle bir merakım yoktu 🤣
Valla bak uyuz oluyordum bir beddua etcem sana askerle evlen diye göreceksin 😀
İnşallah diyecek konumdayım aman 🤣
Sen varya başka şeyden istiyonda asker neyse :)
Bilmiyorum etkisi vardır belki kflglhlhlhlh ama varsa da haklıyım 25 yaşına kadar bekledim 🤣 benim bir akrabam öğretmen ile evlendi boşanıyor adam kadına çektirmediğini bırakmadı cimri kadının elindeki her şeyi almak istiyor iki çocukları var ve her şeyde kadının da emeği var o da çalışıyordu. Evliyken kestiği kurbanı bile yedirmeyip sen de kes kendi kurbanını ye diyormuş şiddet de uyguluyormuş. biri de doktor ile evlendi aldatıldı. Adam çocuklarına bile bakmıyor. Her meslekte ruh hastası olabiliyor
Ama sen askeri biraz yatak odası için istiyon gibi ;)
Dediğim gibi 25 yaşına kadar beklemişim olsun o kadar 🤣
Ama oyle olmuyor keske hayallerin gerçek olsa beya 😀
Hadi ya
Ee yani karizmatik kaslı olur ama yatakta soğuk olursa napcan yani umduğun gibi olmayabilir onu diyorum ;)
Şans işi bunlar ne çıkarsa 🤣
Ee istedigin gibi çıkmazsa napcan peki ;)
Huyu düzgünse boşayacak halim yok aramızdaki sorunları çözmeye çalışırım hem sevgi varsa çözülmeyecek şey yok
Hmm nasil duzeltcen kiz adam yatağa soğuk yani oluyor öyle tipler bilirsin
Ben sıcak olurum ya da terapi alırız
Valla şu samimiyetine öyle bayıldım ki su an dua ediyorum tam istediğin gibi bir asker olsa seni uçursa her gece 😉
Kfkflhjfk ayrıca bana bir erkek kendi isteğiyle yatağa soğuk olamaz gibi geliyor ya sorunları vardır ya da başkasına sıcaktır
Sorunları olabilir senin erkeğin başkasına sıcak olamaz senle o yatağa girdikten sonra 😀
Bilmiyorum valla
Karmask