Nolurrrrrrrrrrr
Acil nolur yardım edin? Cok kötü?
Nolurrrrrrrrrrr
Tüm fotoğraflarımı sildim Nasıl geri yüklerim çok pişmanım Yardım edin lütfen )":🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Diskdigger uygulamasını yükle scan de o bulur bazen aynı fotoğrafın hem iyi hem kötü çözünürlüklerini buluyor sen en iyi çözünürlükte olanı geri yüklersin
Diskdigger denedim olmadı. Maalesef üzgünüm.
Cevap
6Cevap
Silinen fotoğrafları kurtarma programları var bak işte.
Denedim olmadi
Bi program kullanmıştım bende işe yaramıştı ismini hatırlamıyorum ama
Android kullanıyorsan deleted Photos Uptdate programını denedim bende ise yarıyor. Bir de video kurtarma uygulaması var dene iste ikisini.
Telefonda bilmem ama bilgisayarda mümkün 1 2 gün sürer ama
Nasıl
Bi program var recovery my files internetteki işe yaramıyor ama bilgisayarcılarda oluyor internettekiyle aynı simde ama arayüz biraz farklı geri getirme ihtimali %70 falan sataj yaparken gördüm bi müşteri geldi dosyaları silinmişti kurtarmak için bilgisayarı bıraktı alması gitmediğim güne denk geldi şansıma tarayıp bulması 1 2 gün sürebiliyor
recuva indir tarat cogu geri gelir
Eğer olursa benden ne istersin?
Nasıl sildin kazara mı bilerek mi bir sinirlenme anında bilerek mi? Ve geri donusum kutusuna baktın mı
Bir sinirlenme anı
Geri dönüşüm nerde
Google fotolar kullanıyorum
Nickime uygun gordugun hersey
Recuva işe yaramadı
recuva yı bir bilgisayara indir teli de ara kablo ile bilgisayarın usb si ne bagla.
Bu hakdeyken bilgisayarı yeniden baslat telefonu harici disk olarak gorur ve recuvayı telin c surucusunu taranası icin sec ve calıstır cogu gelir
Ancak biraz karısık gelebilir
Fotoğraf ve videoları geri yükleme
Sildiğiniz bir öğeyi geri almak istiyorsanız, orada olup olmadığını görmek için çöp kutunuzu kontrol edin.
Android telefon veya tabletinizde Google Fotoğraflar uygulamasını Fotoğraflar açın.
En altta, Kitaplık ardından Çöp Kutusu'na Sil dokunun.
Geri yüklemek istediğiniz fotoğraf veya videoya dokunup basılı tutun.
Alt tarafta, Geri Yükle'ye dokunun. Fotoğraf veya video şuraya geri taşınacaktır:
Telefonunuzun galeri uygulamasına
Google Fotoğraflar kütüphanenize
Eskiden bulunduğu tüm albümlere
Öğe çöp kutunuzda yoksa kalıcı olarak silinmiş olabilir.
Evet çop kutusundan da sildim
Umarım cok onemli seyler gitmedi
Google ana diskinde silinmez 30 gun daha
Burayı saglam incele lutfen
support.google.com/.../6128858
Eger ing biliyorsan tam gun verdiğinde google a yazdıgında geri yuklenebilir bu da son care
Eyvallah olursa ne istersin
Yazmıstım nickime uygun seyler diye tabi varsa
Telefon markası nedir
Motorola
Yedekleme yaptın mı
Hyr galibs
Hacker Macker bulana istediğini veririm kendimi bile feda ederim
Para ev iş
Çok güzel anılarım vardı sevdiklerimle
Çöp kutusu yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?