Durduk yere neden engelliyor anlamadım. Bir arkadaşıma rica etmek istiyorum sadece özelden arayıp kapatsın diye ama çekiniyorum söylemedim ne değişik insanlar var anlamıyorum
Aramızda bir tartışma sebebi oldu zaten 2 - 3 gündür krizdeydik ondan yapmış. İnternette araştırdım biraz WhatsApp hesabimi silip yükleyince engel kalkiyormus tek isteğim iki çift laf söyeyip utandirmak sonra ne hali varsa görsün zaten
Sabah da son mesajımda söylemiştim ayrılmak isteseydi ayrilacaktim sorun yok deyip durdu bir baktım engellemiş insan gibi yazsaydı zaten zorla tutacak halim yoktu. Karaktersizin teki işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki ihtimal var, ya seni engellemiş ya da aradığın esnada başka birini arıyor.
Mesaj at beni ara de. Bazen şebekeden kaynaklı sorun oluyor
WhatsApp dan da engellemiş
Geçmiş olsun.
ewt engellemıs
Gizli numarayla aradım yine aynı oldu
baska numaradan ara
Baskalarinin telefonunu alamıyorum herkesin sifreli. Fakat whattsapda engellememis sanırım sabahtan beri interneti de kapalı gözüküyor
engelledıyse muhattap olma
Durduk yere neden engelliyor anlamadım. Bir arkadaşıma rica etmek istiyorum sadece özelden arayıp kapatsın diye ama çekiniyorum söylemedim ne değişik insanlar var anlamıyorum
belkıde sevgılısıyle veya esıyledır arama dıye yapmıstır
5 senedir beraberiz. Dediğiniz gibi her yerden engellemiş. Benim içinde bitmiştir. Yorumunuz için teşekkür ederim
rıca ederım telefonu iphone mu?
Samsung
engellemıs whatsapptanda ulasma dıye ınternetı kapatmıs kesın aldatıyor ya da ona ulasmanı ıstemıyor
Aramızda bir tartışma sebebi oldu zaten 2 - 3 gündür krizdeydik ondan yapmış. İnternette araştırdım biraz WhatsApp hesabimi silip yükleyince engel kalkiyormus tek isteğim iki çift laf söyeyip utandirmak sonra ne hali varsa görsün zaten
Sabah da son mesajımda söylemiştim ayrılmak isteseydi ayrilacaktim sorun yok deyip durdu bir baktım engellemiş insan gibi yazsaydı zaten zorla tutacak halim yoktu. Karaktersizin teki işte
yazık etmıs ama haklısın karaktersızlık hayırlısı olsun bın kere uzulecegıne bır kere uzul hayatını zorlastıran herseyı hayatından cıkar