İnternet & Teknoloji Sizin de Instagram hesabınız askıya alındı mı? MinikManolya Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Twitter’da gördüm haberi. Aylardır girmemiştim Instagram hesabıma. Kontrol ediyim dedim, benimki de askıya alınmış :( Sizin hesaplarınız da kapatıldı mı? Elon Musk ile bir bağlantısı var mı? Güncellemeler+1 yıl Geldi geri. Tehlike geçti ☺️ Sizin de Instagram hesabınız askıya alındı mı? Cevapla Instagram Soruları Twitter Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet alındı ama bir şey olmadı. 1 0 Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Girmediğin için askıya alınmış olabilir mi? 1 2 Yorumla MinikManolya +1 yıl Giren girmeyen bir çok kişide aynı. Genel bir sorun şu an. Sebebi belirsiz. Ayrıca çok uzun zamandır aynı şekilde çok az giriyorum. Neden şimdi? Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Bilemedim şimdi Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beni niye askıya almamış keşke alsaydı 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet alındı ama bir şey olmadı.
Girmediğin için askıya alınmış olabilir mi?
Giren girmeyen bir çok kişide aynı. Genel bir sorun şu an. Sebebi belirsiz. Ayrıca çok uzun zamandır aynı şekilde çok az giriyorum. Neden şimdi?
Bilemedim şimdi
alınmadı :D
Beni niye askıya almamış keşke alsaydı 😂😂
Ben arada video izliyorum öyle bir şey olmadı