İnternet & Teknoloji Bilgisayarın fan sesiyle uyuyan var mı aramızda :) ? koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilgisayarımın fan sesiyle uyumaya alıştım bilgisayar kapalıyken uyuyamıyorum :) Güncellemeler+1 yıl Şu uyuz uyuz yorum yapan erkekler bir defolun gidin engelliyorum Zaten hepinizi Bilgisayarın fan sesiyle uyuyan var mı aramızda :) ? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Yalnız değilmişim bende öyleyim 0 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yok, gece uyumadan once bütün elektronik cihazları kapatırım. Çünkü başım ağrıyor sabah kalktığımda 1 1 Yorumla koreanturkey +1 yıl Ben yarım saate ayarlıyorum beni uyuyana kadar çalışıyor sonra kapanıyor :) Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bazen bir şeyler dinleyerek uyuduğumda evet ama sevmiyorum kapatınca kafam dinleniyor 1 1 Yorumla koreanturkey +1 yıl Ya fan sesi dediysek o kadar da ses değil canım kısık bir ses geliyor zaten Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl çok rahatsız etmiyor uyuyabiliyorum :D 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana göre karanlık da uyamak en güzeli 🙃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yalnız değilmişim bende öyleyim
Yok, gece uyumadan once bütün elektronik cihazları kapatırım. Çünkü başım ağrıyor sabah kalktığımda
Ben yarım saate ayarlıyorum beni uyuyana kadar çalışıyor sonra kapanıyor :)
Bazen bir şeyler dinleyerek uyuduğumda evet ama sevmiyorum kapatınca kafam dinleniyor
Ya fan sesi dediysek o kadar da ses değil canım kısık bir ses geliyor zaten
çok rahatsız etmiyor uyuyabiliyorum :D
Bana göre karanlık da uyamak en güzeli 🙃
2 makine sürekli açık knk